Какви коефициенти предлага букмейкърът Betano България?


Какви коефициенти предлага букмейкърът Betano България?
Снимка: betano.com

10163

Винаги при анонс за стъпването на пазара на нов букмейкър е нормално да се появи и такъв въпрос. С какво е по-добър този оператор от вече съществуващите? Очакванията са повишени, като се смята, че трябва да има превес над конкуренцията поне в едно от посочените направления - разнообразие от пазари, по-изгодни коефициенти, повече бонуси, повече разплащателни опции. Какво можем да очакваме от новия букмейкър betano българия? Коефициентите по-добри ли са от тези на активните от преди това компании? Има ли бонуси, които да заслужават специално внимание?

Въпросите са много, особено след като операторът анонсира предстоящия старт в последните дни на 2021 г. Няколко месеца по-рано от компанията подадоха заявка за получаване на лиценз и за стартиране на проекта Betano България. Тази новина беше интересна за всички, които вече бяха чули името на бранда благодарение на дейността му в други европейски държави. Букмейкърът функционира под това име в Германия и в съседна Румъния, а в Гърция пък основната компания Kaizen има хазартен оператор с наименованието Stoiximan. Цялата тази активност се разрасна в рамките на броени години, което несъмнено създаде очаквания за силен старт. Летвата вече е вдигната високо и едва ли от Бетано ще си позволят да разочароват потребителите.

Още преди старта играчите получиха оферта за безплатен залог

Началните бонуси вече са обичайна практика от страна на повечето букмейкъри. Така те привличат нови клиенти, като се очаква да видим какво ще сервира в това отношение и новият оператор. А още преди официалния дебют на Betano България от компанията направиха комплимент на бъдещите си потребители. Играчите получиха възможност да се запишат за безплатен залог от 5 лева, като оставят само имена и електронна поща. Това подсказа, че компанията е готова с редица интересни предложения при промоциите, с които наистина може да изпъкне сред все по-сериозната конкуренция.

Но какво да кажем за коефициентите на Betano България? Тепърва предстои да видим дали в това отношение новият букмейкър ще печели клиентите. Няма основания да се очакват по-ниски ставки, тъй като при това положение нов бранд на пазара трудно би могъл да се наложи за сметка на вече известните на публиката компании. Ако сравним с предлагането на Бетано в други територии, за които има издаден лиценз за дейност, то може да се каже, че коефициентите за водещите спортни събития са на добро ниво за потребителите, дори по-високо от средното равнище, когато става дума за най-популярните футболни първенства и турнири.

Но темата със ставките като цяло е сложна, а и не могат да се наблюдават колосални разлики между конкурентите в бранша. Обикновено маржът между отделните компании варира около 1-2% от стойността на потенциалната печалба. От Betano България се очаква да излезе с изгодни предложения в ниши на пазара на залозите, които до момента изглеждат по-слабо разработени или пък не са до такава степен популяризирани. Със сигурност има какво да се желае като развитие при залозите от типа мач комбо (бет-билдър), където могат да се добавят и пазари, и възможности за комбиниране. А там новият букмейкър може да даде шанс на клиентите да увеличат значително коефициента си за печалба.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички