Какви летни рокли ще са тренди тази година?


Какви летни рокли ще са тренди тази година?
Снимка: iStock

5750

Присъствието на дамските рокли в гардероба на жената е задължително. Ежедневни, елегантни и спортни – този вид облекла се предлагат в различни стилове, цветове и размери. Налични са по-къси и по-дълги модели, както и такива с авангарден дизайн, подходящ за по-смелите дами. Българските дизайнери също не са малко. Те осигуряват перфектно качество, уникално изпълнение и разнообразни колекции от дрехи, споделят сестрите от Alessa.

Предпочитан тоалет ли са дамските рокли?

Те са стилен тоалет, който приляга на всяка една дама. Без значение дали ще купите дънков, официален, плажен, бял или черен модел, приносът му за вашето секси излъчване ще е категоричен. Именно това определя този вид облекла като “must have” придобивка, която дори не подлежи на обсъждане. Подобна дреха е не просто предпочитана – тя е неотменима покупка за модерната жена!

Как можете да ги носите в ежедневието?

С каквито и рокли да сте попълнили дрешника си, можете да ги комбинирате и носите по всевъзможни начини, така че да се чувствате и изглеждате добре. Ето и някои добри идеи за стайлинг:

● рокля-риза със сникърси и кокетна чанта – за завършек е удачно да се заложи на спортни обувки на платформа, маратонки или малко по-елегантни решения на ток. И по трите начина ще постигнете феноменален моден финал, от който всички ще се впечатлят;

● изкушение по тялото за вашите специални моменти – няма нищо по-съблазнително от прилепнала по женските извивки рокля, която сякаш е “прегърнала” нейните красиви форми. Можете да се спрете на V-образно деколте или на дебели презрамки в горната част, които са хит в момента. Дължината на тоалета е също важна – ако искате да извадите повече на показ, заложете на модел до средата на бедрото. Ако сте по-консервативни, изберете облекло до коляното;

● неотразими в ежедневието с Nude модел – дрехите за през деня трябва да са удобни, но в същото време и красиви. Това лесно може да се постигне, ако се спрете на женски тоалет в телесен цвят, който сякаш се слива с вашата същност. Поло-деколтето е много удачно в случая, като то внася нотки на сдържаност и бизнес елемент.

Носенето на дамска рокля е цяло изкуство. Готови ли сте да се потопите в неговите тайни и да го овладеете до най-малкия детайл?

рокли

 

Кои ще са водещите трендове тази година?

Дрехи като роклите са били и винаги ще бъдат обект на модните трендове, които са изключително динамични. Тази година ще са актуални моделите в розово, бяло, nude гамата, разкроените и с детайли като къдричките и дантелата решения и дългите с пищен принт облекла от този вид. Изобщо има много върху какво да се размишлява, защото вдъхновението е навсякъде и всяка дама би могла да предвкуси грандиозните фешън резултати, които я очакват това лято!

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички