Къртене на плочки в баня - как да се подготвим


Къртене на плочки в баня - как да се подготвим
Снимка: GregoryButler / Pixabay

4479

Ремонтите рядко са повод за забавление, но това не означава, че човек не може да направи трудната задача една идея по-лесна. Едното нещо, което можете да направите е да се подготвите по-добре, ако ще го правите сами, или просто да извикате професионалисти като Stroizone.com, които идват вече подготвени – вършат работа, чистят извозват без вие да се занимавате с мръсната работа.

Сами ли да къртите плочки или да викате специалист

Къртенето като цяло е тежка дейност, дори и да е малка площта на действие, трябва да се подготвите психически, тъй като задачата е изморителна. Всичко започва с решението за къртене, дали е защото искате да подмените старите плочки, или има теч, до които може да се стигне само чрез къртене – важното е да наблегнете над физическата подготовка.

Оборудването върши повече работа ако е добре избрано

Това, което в България много от нас понякога забравят, е че добрият инструмент доста повече помага от просто подръчните материали. Да уменията са важни, но ако разполагате с достатъчно тежък къртач с достатъчно остро и широко длето ще ви е много по-лесно от това ако бяхте с малък перфоратор и самоделка длето.

За това или трябва вече да имате налични тези инструменти или да ги наемете, което може да излезе по-скъпо от наемането на професионален екип за кърти чисти извозва услуги в София Stroizone.com. Те са способни да изравнят една стая в рамките на 1 ден благодарение на техният опит, подготовка и техническа възможност.

Какво ще правите с отпадъците?

Преди да започнете да къртите, още в етапа на плуване, трябва да решите какво ще правите с отпадъците, понеже е незаконно те да се изхвърлят до кофите за боклук. Имате ли транспорт, знаете ли къде е депото, имате ли финансовата подготовка за таксата на депото?

Всички тези въпроси могат много лесно да се отговорят след бърз разговор с един от представителите на Stroizone.com. С тях ще останете изненадани колко лесен може да е един иначе тежък ремонт – освен лесен, може и да излезе доста по-евтин.

Какво оборудване ви трябва?

Когато предприемате къртене на плочки в баня, трябва да вземете предвид праха, шума и шрапнела от гланца на плочките. Освен това, освен ако вие самите не сте полагали тези плочки, никога не знаете колко точно старателно са залепени те, понякога ще останете изненадани от това колко много материал е използван за тяхното залепване.

От една страна това е добре за здравината на пода на банята, от друга страна е кошмар когато се налага да премахнете всичко това. За това просто си спестете чуденето, оборудването, физическата умора и времето и просто извикайте Stroizone.com.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички