Перфектната колонка за 8888 бонус този уикенд


Перфектната колонка за 8888 бонус този уикенд
Снимка: https://8888.bg/

3131

Всеки нов клиент на 8888.bg получава и своя 8888 bonus след регистрацията си, а ние успяхме да сглобим най-добрата колонка за предстоящия уикенд, която може да донесе печалби на всеки любител на залозите.

В Англия тази събота лидерът Манчестър Сити гостува на Саутхемптън на „Стейидъм ъф Лайт“. Момчетата на Пеп Гуардиола летят от началото на сезона и изглежда, че са в такава форма, че няма кой да ги спре. В същото време „светците“ са на 12-то място, но формата им е много непостоянна. Последните им четири мача, в които нямат загуба обаче вдигат коефициента за победа на Сити, което е отличен шанс за твърда 2-ка с коефициент от 1.28.

Ако търсите и малко повече риск, можете да добавите във фиша си залог Х/2 с коефициент от 2.08  в дербито на Лондон между Челси и Тотнъм в неделя. „Сините“ са определяни като отявлен фаворит, но в последните седмици Томас Тухел определено изпитва трудности и загубата с 0:1 от Сити предния кръг ще се отрази на настроението. От другата страна пък застава Антонио Конте, който внесе ред в редиците на „шпорите“, а кой друг ако не той знае най-добре как се опазва острието на Челси – Ромелу Лукаку, след като под негово ръководство в Интер белгиецът върна страхотната си форма.

В съботния ден лидерът в Серия А – Интер приема аутсайдера Венеция на „Джузепе Меаца“. Със сигурност „нерадзурите“ ще имат лека задача да вземат трите точки, а головете във вратата на гостите няма да бъдат малко, което прави залог за над 2.5 гола в мача със ставка от 1.38 много добра идея за част от колонката.

Последното ни предложение е залог за под 3 отбелязани гола с коефициент от 2.05 на мача между Реал Мадрид и Елче в неделния ден. „Белия балет“ е известен с това, че вкарва много срещу по-сериозните си съперници, но срещу аутсайдери в шампионата изпитва трудности. Много е вероятно Карло Анчелоти да даде малко почивка и на някои от титулярите си след сгъстен цикъл от мачове в началото на януари и едва ли ще видим много голове, а по-скоро пестелив успех за мадридчани.

С общо коефициент на колонката от 7.53, можете да „сложите на масата“ част от сериозния бонус на 8888.bg, който да се умножи в много добра печалба за край на седмицата.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички