ЕКО България отвори нова бензиностанция в столицата


ЕКО България отвори нова бензиностанция в столицата
Снимка: Google Maps

6751

EKO България отвори нова бензиностанция в София. Обектът се намира на Искърско шосе, бул. "Асен Йорданов" 4 и е 92-рият от веригата, която компанията управлява в България. Бензиностанцията, която отваря врати днес, е работно място за 9 служители. За по-голямо удобство на клиентите в нея са обособени и минимаркет, кафе зона и удобен паркинг.

Новата бензиностанция на веригата е изградена с обновена концепция и модерна визия, които EKO прилага през последните години. На официалното откриване на бензиностанцията присъстваха Изпълнителният директор на EKO България, г-н Андреас Триантопулос, официални гости и най-добрият български пистов мотоциклетист, посланик на EKO България, Мартин Чой.

"Събитието днес е повече от едно откриване на нова бензиностанция. Това е един много важен момент от историята на нашата компания, в който миналото среща бъдещето. Миналото е 20-тата годишнина от присъствието на нашата компания в България, а бъдещето е нашият непоколебим ангажимент към страната и първата крачка в реализацията на смелата ни стратегия за растеж. Нашият нов обект е първият от многото, които ще открием в изпълнение на нашия план за разширяване на мрежата", заяви Андреас Триантопулос, Изпълнителен директор на EKO България.

По думите му добавянето на нови бензиностанции е само част от тази стратегия, тъй като са започнали обновяване на съществуващата мрежа първо отвън, а и на отвътре. Той подчерта, че е в ход нова платформа за лоялност, планирани са нови продукти и услуги, като ForeFuel, които ще променят начина на обслужване на клиентите.

Още от Компании


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички