Key Experts Group се присъединява към комуникационната група Interpartners


Key Experts Group се присъединява към комуникационната група Interpartners
Снимка: Key Experts Group

1977

Key Experts Group, творческа PR агенция с 16-годишен опит и портфолио от успешни проекти във всички сфери на публичните комуникации, се присъединява към голямото семейство на Interpartners Group, една от водещите български групи за 360 комуникация с 30-годишна традиция.

За всички настоящи и бъдещи клиенти това обединение означава повече възможности да утвърждават своя бранд, нови услуги, по-голям екип с по-широка експертиза, повече идеи и повече размах, както и излаз на регионалния пазар със SEEnthesis, мрежа от агенции в Югоизточна Европа, създадена от Interpartners Group.

„От създаването на агенцията винаги съм мислела за нея като за форма на обединение на професионалисти с различни компетенции, със собствена визия и оригинални идеи, но и с ясното разбиране, че идеите се надграждат, реализират и успяват в екип. Това е заложено и в самото име - Key Experts Group и е обещанието, което съхранихме във времето с всички, с които имах щастието да ме срещне работата и амбицията ми да изградя комуникационен бранд със собствен стил. Затова и присъединяването към Interpartners приемам като естествено развитие на тази идея – обединяваме се с екип от съмишленици, доказани професионалисти със сериозен опит и заедно ще предложим по-голяма комплексност на услугите, но и по-силна интеграция, по-голяма гъвкавост и повече смели идеи и добри решения“, коментира Десислава Пантелеева, основател на KEG.

KEG се запазва като самостоятелна структура с отделен екип, но ще се разполага с пълния  ресурс на групата, включително творческите и дигитални компетенции на Interpartners и водещата експертиза в сферата на работодателската марка на Interimage.

Катя Димитрова, основател и управляващ партньор на Interpartners Group, на свой ред сподели: „30 години в сферата на рекламата и комуникациите си е на практика да пишеш история. Корпоративната ни философия е да гледаме напред, да изпреварваме, да се стремим да предлагаме нови услуги и формати, преди партньорите ни да ги поискат от нас. Екипът ни не спира на едно място, експертите ни са признати и разпознаваеми; градим личности с хъс да работим за развитието на целия комуникационен сектор в България, не просто на нашия бизнес. Сделката за приобщаването на KEG също е нестандартна – две компании със сходна философия и стил обединяват усилията си с цел синергия и още повече възможности за нашите клиенти. И двата екипа вярваме, че когато влагаш сърце в работата си, резултатите са отличителни.“   

Още от Компании


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83233
  • GBP
    1
    2.2729
  • JPY
    100
    1.1837
виж всички

Най-четени новини


виж всички