Клиентите на EVN България няма да могат да си платят сметките


Клиентите на EVN България няма да могат да си платят сметките
Снимка: EVN

4190

Клиентите на EVN България няма да могат да си плащат сметката за ток и парно в периода от 20:00 ч. на 20 май (четвъртък) до 06:00 ч. на 26 май 2021 г. (сряда). В този период няма да са възможни плащания нито на каси на "Български пощи" ЕАД, нито по банков път или интернет, съобщават от електроразпределителното дружество.

EVN България напомня, че във връзка с техническо обновяване и подобряване на системата за обработка на данни, няма да са възможни заплащания на фактури за консумирана енергия за периода от 20:00 ч. на 20 май (четвъртък) до 06:00 ч. на 26 май 2021 г. (сряда). 

Дейността на EVN офисите в посочения период ще бъде с ограничени функции, като ще са възможни само общи консултации и получаване на документи. Приемът на документи в офисите в тези дни няма да е възможен. В тази връзка от компанията съветват клиентите да планират своите посещения в офиси така, че да не съвпаднат с упоменатия срок. В телефонния център клиентите ще могат да получават също само ограничена консултация и информация.

Периодът за обновление на системата е избран така, че да обхване основно неработни дни с цел да се минимизира неудобството за клиентите.

Обновяването на билинг системата в EVN България ще позволи по-бърза обработка на информация и данни, което е част от развитието на дейностите за работа на свободния пазар на електроенергия.

Още от Компании


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички