Kuhnia.bg – интериорно студио за изработка на кухни по индивидуален проект


Kuhnia.bg – интериорно студио за изработка на кухни по индивидуален проект
Снимка: Kuhnia.bg

5504

  • Интериорно студио, предлагащо опция за изработка и създаване на кухни по индивидуален за клиента проект;
  • Онлайн магазин, предлагащ множество варианти на модулни кухни, уреди и различни кухненски аксесоари;
  • Консултации, събеседване с клиентите и отговори на въпроси и запитвания с възможност за онлайн комуникация;

Kuhnia.bg е семеен бизнес с над 25-годишен опит в създаването на кухни по поръчка и интериорно обзавеждане. Екипът е ориентирал дейността си в проектирането на кухни по индивидуален дизайн, както и в създаването на онлайн платформа, оперираща като магазин и опция за осъществяването на онлайн консултации. Kuhnia.bg се доверява на най-първокачествените материали при изработката на своите кухни, а богатото им портфолио илюстрира множеството вече осъществени проекти.

Безкомпромисно качество и вслушване в желанията на клиента

Kuhnia.bg предлага изработването на кухни по индивидуален проект, като фокусът се съсредоточава в нуждите и желанията на клиентите. Всеки дизайн е внимателно обмислен и обсъден, взимайки се предвид всички предпочитания, архитектурни особености и функционални характеристики. Клиентът пряко участва в процеса по създаването на индивидуалния проект – предоставя информация относно личните си вкусове, както и предпочитания, касаещи използваните материали, цветове, аксесоари и уреди в дизайна.

Онлайн платформа, служеща като магазин и място за осъществяване на клиентски консултации

Kuhnia.bg фокусира вниманието си върху поддръжката на уебсайт, изпълняващ ролята на онлайн магазин за кухненско обзавеждане. В него се предлага богато разнообразие от модулни кухненски комплекти, както и уреди – клиентите могат да избират между свободностоящи и такива за вграждане. Предоставя се и възможността от закупуване на кухненски аксесоари – мивки, смесители, дръжки, механизми, кухненски острови и колички.

„Семейният ни бизнес винаги е бил ориентиран към максималното удовлетворяване на клиентските нужди и желания. Екипът ни се държи винаги информиран, следейки интериорните тенденции, за да може да предостави ценни съвети и насоки при създаването на един индивидуален дизайн. С годините се уверихме колко много въпроси и казуси възникват при създаването на една кухня – затова и създадохме онлайн платформата, където да можем да осъществяваме консултации със своите клиенти. За нас е важно винаги да сме на разположение и да помогнем при всякакви възникнали неясноти в процеса по обзавеждането на кухнята.“ – заявява Лия Василева, управител на Kuhnia.bg.

15-минутна безплатна въвеждаща консултация за въпроси и запитвания

На клиентите се предоставя възможността от провеждането на 15-минутна безплатна консултация, по време на която биха могли да зададат всички въпроси, които ги интересуват. По време на разговора дизайнер от екипа ще бъде на разположение, за да даде необходимата информация, касаеща както създаването на индивидуални проекти, така и да отговори на въпроси относно предлаганите в онлайн магазина продукти.

Kuhnia.bg разполага с физическо студио в гр. София и свой собствен шоурум в гр. Велинград. Онлайн платформата предоставя възможността на клиенти от всяка точка на страната да се възползват от услугите на бранда.

Още от Компании


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички