На кои футболни отбори е официален спонсор Betway?


На кои футболни отбори е официален спонсор Betway?
Снимка: https://betindex.net/betway/

8145

Навлизането на британския хазартен оператор Betway в България е вече факт. Основаната през 2006 година компания получи лиценз от родните власти, а българската версия на сайта му е активна и достъпна за игра.

Ако към настоящия момент се чудите дали да се възползвате от услугите на https://betindex.net/betway/ , вероятно би ви било интересно и да научите на кои известни футболни отбори е спонсор този бранд. Нека ви разкажем това в следващите редове.

Атлетико Мадрид

Испанският колос Атлетико Мадрид е безспорно най-големият клуб, който към настоящия момент е спонсориран от Betway. “Дюшекчиите” са действащият шампион на Испания, като във витрината им можем да открием цели десет шампионски трофея от Ла Лига - едно от най-силните първенства в света. През последните десет години Атлетико достигна два пъти финала на Шампионската лига, а в състава му виждаме световни звезди като Луис Суарес, Антоан Гризман, Ян Облак, Коке, Жоао Феликс и други. Треньор на отбора е Диего Симеоне - един от най-качествените специалисти към момента.

Уест Хем

Макар и да няма успехите на други лондонски клубове като Арсенал, Челси и Тотнъм, Уест Хем винаги е бил един от обичаните отбори в столицата на Англия. Трикратен носител на ФА Къп, “чуковете” привличат симпатиите на неутралните фенове със своята харизма. В момента те са един от най-стабилните отбори във Висшата лига, благодарение на отличната работа на мениджъра Дейвид Мойс в последните две години. За клуба са играли някои забележителни футболисти от ранга на Франк Лампард, Карлос Тевес, Хавиер Масчерано, Паоло Ди Канио, Рио Фърдинанд, Иън Райт и други.

Лестър Сити

Към настоящия момент Бетуей спонсорира и друг важен клуб в английската Висша лига, а именно - Лестър Сити. Футболните фенове още помнят сензацията, която “лисиците” създадоха през сезон 2015/16, когато те неочаквано спечелиха първенството за първи път в историята си. Тогава мениджър на клуба бе Клаудио Раниери, а в състава на Лестър блестяха играчи като Джейми Варди, Риад Марез и Н’Голо Канте. Този сезон “лисиците” са в по-слаба форма от обичайното, но те остават един от най-амбициозните английски клубове към момента.

Брайтън & Хоув Албиън

Брайтън & Хоув Албиън е третият клуб от Висшата лига, спонсориран от Betway. “Чайките” са редовен участник в първенството през последните сезони, стоейки далеч от зоната на изпадащите благодарение на постоянните си изяви. Финалист за ФА Къп през 1983 година, Брайтън & Хоув Албиън са близо до това да си осигурят място във Висшата лига и за следващия сезон.

Вердер Бремен

Макар и далеч от най-славните си години, Вердер Бремен е един от големите клубове на Германия. “Зелените” са печелили първенството четири пъти, като освен това са триумфирали шест пъти и с купата на страната. Във витрината на Вердер откриваме дори и европейски трофей - Купата на носителите на купи (КНК), спечелена през 1992 година. Към настоящия момент част от състава на “бременските музиканти” е младият български футболист Илия Груев.

Депортиво Алавес

Betway помага финансово и на още един клуб от испанската Ла Лига - Депортиво Алавес. Финалист в Купата на УЕФА през сезон 2000/01, баските се радват на повече от 100 години история след създаването си през 1921. Тяхна основна цел през този сезон е оцеляването в испанския шампионат.

 

Още от Компании


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички