Над 1000 кандидати за стаж в EVN България през 2020 г.


Над 1000 кандидати за стаж в EVN България през 2020 г.
Снимка: EVN България

2815

От началото на юли 2020 г. EVN България организира за 15-та поредна година стажантска програма "Младежи с бъдеще". Тя е насочена към амбициозни студенти от технически и икономически специалности на български и чуждестранни университети, които търсят възможност да развият своя потенциал в реална бизнес среда.

За тазгодишното издание на програмата беше проявен силен интерес, като над 1000 млади специалисти се кандидатираха за участие в нея. След процедура по избор общо 41 студенти бяха одобрени и ще имат възможност да проведат стаж в дружеството.

Общо 20 от одобрените стажанти ще специализират в централните отдели на дружествата от групата на ЕVN България, а 21 ще проведат стажа си в клиентските центрове на дружеството на територията на Югоизточна България. Продължителността на летния стаж е 3 месеца и се провежда през юли, август и септември.

И през 2020 г. стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти. Всеки един от стажантите ще проведе стажа си под личното ръководство и съвети на ментори - експерти от съответната професионална сфера.

Програмата "Младежи с бъдеще" предлага:

- запознаване с дейността на EVN България и придобиване на ценен опит в областта на енергетиката, технологиите и икономиката

- непосредствен контакт с едни от най-добрите професионалисти в бранша

- участие в иновативни проекти

- възможност за прилагане на теоретичните знания в реална работна среда

- използване на най-добрите практики

Повече информация за програмата "Младежи с бъдеще" на EVN България можете да откриете на този адрес.

Инициативата на ЕVN България "Младежи с бъдеще" стартира през 2006 г. За положителните резултати на програмата свидетелства засиленият интерес към нея: в периода 2006 – 2019 г. в нея са участвали над 500 студенти.

Чрез програмата "Младежи с бъдеще" EVN България отваря врати за млади, образовани и амбициозни студенти, които искат да се запознаят на практика с бизнеса, технологиите и иновациите в един международен енергиен концерн.

Още от Компании


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички