ОББ разсрочва плащания по кредитни карти


ОББ разсрочва плащания по кредитни карти
Снимка: ОББ

13755

За да облекчи клиентите си в настоящото извънредно положение, Обединена българска банка (ОББ) разрешава на клиентите си да разсрочат техните вноски по кредитни карти.

Банката удължава до 31 май срока, в който нейни клиенти с кредитни карти могат да разсрочват покупките си над 100 лв. без такса и без лихва.

Така ще се намали финансовата тежест за клиентите на ОББ, част от белгийската KBC Груп, съобщават от дружеството.

Ако клиентите на банката, с кредитни карти, желаят да направят покупки над 100 лв. и да разсрочат плащането на 12 месечни вноски, то в периода до 31 май те могат да го направят без такса и без лихва, обясняват от финансовата институция.

Опцията е позната на повечето клиенти, които ползват онлайн или мобилното банкиране. Може да се направи отвсякъде с няколко клика през ОББ Онлайн или ОББ Мобайл, или с едно обаждане в Центъра за обслужване на клиенти на ОББ на телефон 0700 117 17 или *7171.

"Желанието на банката е да сме максимално гъвкави спрямо проблемите на клиентите ни и да предлагаме решения, които ще улесняват бита на клиентите и ще ги предпазват от влизане в спирала на финансова зависимост", коментира Петър Андронов, главен изпълнителен директор на ОББ и кънтри мениджър на КВС Груп за България.

"Разплащанията с кредитни карти са изключително популярни и много от клиентите ни ги практикуват ежедневно, затова мислим, че това наше решение ще се приеме добре от тях. Отново напомняме, че мобилното банкиране е едно чудесно решение за разплащания и финансови операции от уюта на дома, където сме призовани да стоим", посочва Петър Андронов.

Още от Компании


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички