Пивоварна Hills навършва 4 години


Пивоварна Hills навършва 4 години
Снимка: Hills Beer

8171

Пивоварна Hills отбелязва 4 години с мотото "Все така независими и истински – продължаваме напред!"

Вече 4 години, екипът на пивоварната се труди усилено в производството на занаятчийска бира. От суровините, през варката, до напълването и етикетирането на всяка бутилка, отговорността на малкия екип е огромна.

Традиционно, рожденият ден на Hills се чества с банкет на поляните на Hills Brewery Park. Поради непредвидимата пандемична ситуация, през 2020 г. големите банкети, които обичайно събират над 2000 души, са отменени.

Какви са предизвикателствата през 2020 г., споделя Борислав Минков, основател на Пивоварна Hills.

"Предизвикателствата на ниво оцеляване са валидни за всички независими български производители. За нас е важно да продължим да следваме нашите ценности и да бъдем  социално отговорни. Да продължаваме да правим истинска бира за истински хора.

Какво е за нас истинската бира – качествени суровини, които запазват полезните си свойства, тъй като няма последваща пастьоризация и филтрация на бирата. Естественият процес на зреене и отлежаване на бирата отнема между 35 и 65 дни в зависимост от вида пиво. Държим на естествените химически реакции, и не добавяме допълнителни примеси и консерванти, които унищожават дрождените клетки.

Това ни прави много по-уязвими на пазара, тъй като срокът на годност на една "жива бира" е доста по-кратък. Затова за нас отношението с нашите приятели и партньори е в основата на успеха. Хората, които избират Hills, държат на качеството и са готови да чакат. Те също знаят, че хубавите неща стават бавно. Искаме да покажем разнообразие във вкусовете, което може да се постигне с 4-5 основни съставки, спазвайки Немския закон за чистота на бирата от 1516 г.

През 2020 г. разширихме портфолиото си с иновативна бира с ферментация на бял гроздов сок едновременно с бирената мъст. Постигнахме естествен процес на ферментация и отлежаване, което е един експеримент с прекрасен завършек. Българските ни технолози създадоха и вид бира – светло живо пиво  Мома Жътварка с лимец. Стилът на МОМА е различен от Hills и затова е нова марка и линия на пивоварната.

Мечтата ни бе да докажем, че и в България имаме прaвилните култури, и да направим пиво, което е отражение на плодородието на българската земя. Продължаваме да сме все така независими и гледаме напред с оптимизъм и вяра. Надеждата ни е, че ще можем да празнуваме заедно 5-тия ни рожден ден през 2021 г., със здраве и радост. Благодарим на всички, които избират Hills и ни посещават в Перущица.

НаЗдраве!"

Още от Компании


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички