Starbucks отвори ново кафене на знаково място


Starbucks отвори ново кафене на знаково място
Снимка: Starbucks®

6090

Световноизвестната кафе верига Starbucks, представена в България от AmRest, откри своето 15-то кафене в София. Специален гост на събитието беше певицата Поли Генова, която зарадва своите фенове с автографи и снимки.

Кафенето е разположено на знаково място в центъра на столицата – площад "Славейков", на ъгъла на улиците "Граф Игнатиев" и "Г. С. Раковски". Обектът е от съвсем нов тип, който набляга на концепцията Takeaway и за първи път е брандиран в оранжево, а не в традиционното за бранда зелено. Starbucks на пл. "Славейков" е отворен за посетители всеки ден от 7.30 до 21.30 часа.

Интериорният дизайн е разработен ексклузивно за локацията с акцент върху градската култура и традициите. Новият Starbucks е с фокус към съвременния градски човек и забързаното ежедневие. Площад "Славейков" е от безспорните символи на София. Знаково място с дух и история, любимо място за срещи на всеки от жителите и гостите на града, в центъра на което още от 19 век винаги е присъствало кафенето като социално средище.

Това е причината новият Starbucks да е изграден с особено внимание и като интериор, и като обслужване. Всички гости на Starbucks Славейков може да се насладят както на емблематичните напитки на веригата, приготвени с кафе 100% арабика, така и на иновативните ѝ сезонни предложения.

"Щастлив съм, че с обекта на площад "Славейков" разширяваме присъствието на Starbucks в страната. Така още повече наши почитатели ще имат възможност да се насладят на ароматните кафе напитки, както и на уникалното Starbucks изживяване. Този обект се открива след двегодишна пауза, заради пандемията и е особено важен за нас. 14-годишният ни опит на българския пазар ни научи да бъдем новатори, да се развиваме динамично и да отговаряме на изискванията на нашите клиенти. Затова вярваме, че ще предоставим уникално преживяване на жителите и гостите на София.", заяви Иван Георгиев – регионален оперативен директор на Starbucks за Румъния и България.

На откриването на новото кафене Starbucks първите 100 посетители получиха подарък - специални чаши за многократна употреба, с което компанията акцентира на своя ангажимент към опазване на околната среда.

През следващия месец предстои откриване и на още един Starbucks в Гранд Мол - Варна, като продължават преговорите за разширяване на веригата и в още локации. Всички обекти на компанията у нас вече са реновирани.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Starbucks продава свои заведения в Европа

Още от Компании


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички