6 стъпки за игра от bwin мобилно приложение


6 стъпки за игра от bwin мобилно приложение
Снимка: iStock/Guliver

1407

Мобилното присъствие е задължително за всеки един хазартен оператор, за да достигне до повече клиенти по цял свят. Богатата гама от залози в бетинг платформата Bwin е достъпна и на мобилни устройства, като един от най-известните доставчици на онлайн залагания има мобилно приложение и версия за Android и iOS устройства.  Bwin приложението свалете от тук и веднага ще може да започнете да залагате, ако имате регистрация в букмейкъра, като няма да изпуснете нито едно събитие на живо. В този материал ще ви информираме за шестте стъпки, които са нужно за игра от bwin мобилно приложение.

Регистрирайте се в Bwin

Bwin е един от най-прочутите доставчици на онлайн залагания в цял свят. Спонсорирал отбори като Реал Мадрид, Милан и други европейски грандове, почти всички залагащи имат регистрация в този букмейкър. Ако все още нямате акаунт в бетинг платформата или сте нов в залаганията, вие трябва да се регистрирате. Може да го направите от пълния сайт на компанията bwin.com или от мобилната версия и приложение. Но за да може да играете в Bwin, на първо място трябва да имате регистрация, след което може да помислите за изтегляне на приложението.

Изтегляне на приложението bwin

Изтеглянето на апликацията bwin за мобилни устройства е достъпно както за iOS, така и за Android. Изтеглянето работи по подобен начин за двете операционни системи. Можете лесно да изтеглите приложението на bwin за iPhone от App Store, като просто въведете името на компанията в търсачката на магазина на Apple.

Любителите на залози с устройства с операционна система Android няма да намерят приложението на букмейкъра в Google Play, тъй като Гугъл не продава в своя магазин апликации с хазартна насоченост. Затова трябва да посетите сайта на bwin през мобилния браузър на телефона си. Цъкнете на менюто долу в ляво на екрана и ще видите опцията Изтеглете нашите приложения. От тук може да свалите приложението на bwin за спорт, казино или покер.

Инсталиране на приложението на Bwin

След като потребителят направи успешно изтегляне на приложението следва процеса на инсталацията. И при двете операционни системи е достатъчно просто щракване върху бутона „Инсталиране“, след като сте свалили апликацията. След това можете да влезете в bwin акаунта си с въвеждане на вашето потребителско име и парола. За целта трябва да се изпълнили първата стъпка от това ръководство за игра от bwin мобилно приложение, а именно регистрация на акаунт.

Депозирайте пари за игра в акаунта си

За да може да залагате от мобилното приложение на bwin, вие трябва да имате налични средства за игра във вашата сметка. След като влезете в профила си в мобилното приложение, в горната дясна част на екрана ще забележите бутона за депозиране. Влезте в банкирането на bwin и изберете метод за депозит. Потребителите могат да вкарат пари с банкови карти (Visa, MasterCard и Maestro), Neteller, Skrill и др. Минимумът за депозит е 20 лева и след като сте заредили сметката си ще може да залагате на хазартните предложения на bwin България.

Изберете събитие за залог

Приложението на bwin e структурирано много добре и залагащите лесно може да намерят любимите си събития. На началната страница ще видите провеждащите се спортни срещи в момента, като най-интересните събития на живо са видими за игра и с един клик може да заложите. Долу в ляво на екрана пък е менюто със спортни дисциплини. От там може да изберете спорт и турнир, на който искате да залагате. След това изберете селекцията за залога и тя ще се добави в електронния фиш.

Направете вашия залог от приложението

След като сте избрали желаните селекции, трябва да натиснете на опцията „талон“ в долната част на екрана. В полето за залог въведете сумата, която искате да пуснете и я имате налична в акаунта. Натиснете бутона „заложи“ и фишът ви ще бъде пуснат. Изключително лесно е да правите залози от приложението на bwin и милиони хора по света го правят.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83957
  • GBP
    1
    2.26558
  • JPY
    100
    1.18888
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички