Efirbet: Какво представляват парлей залозите


Efirbet: Какво представляват парлей залозите
Снимка: Архив

3067

Всеки букмейкър може да предостави най-различни видове залози, които да позволят на клиента да се забавлява с минимални средства, но да повиши значително печалбата си при успех. В такива моменти не е трудно да открием, че са необходими малко повече знания. Парлей залозите са известни с много имена, както можем да открием в секцията с Bet365 бонуси и добавената промоция за този вид прогноза. Какво обаче са парлей залозите и защо стават все по-популярни? Логично е да открием, че в повечето случаи могат да се срещнат и под други имена – акумулатори, множествени залози и подобни.

Истината е, че зад всички имена се крие една и съща идея – обединяването на няколко срещи в един фиш, като сумата за залог остава една и съща. Парлей залозите са популярни с това, че понякога – в зависимост от правилата на един оператор – могат да приемат залози не само за една спортна дисциплина, но и за комбинация от такива – все пак е редно да се обърне внимание на условията.

Защо обаче парлей залозите са толкова популярни и защо толкова много хора ги предпочитат? Логичното е, че вместо да се направят три отделни залога, клиентите могат да се възползват от един залог, като съберат всички налични коефициенти. Залогът в това отношение се смята за изпълнен, когато всяка една прогноза излезе точна във фиша. Най-вероятно ще откриете и истории относно някакви повече от безумни успехи, при това за още по-абсурдни залози, но не се опитвайте да копирате идеята. Парлей залозите са създадени предимно, за забавление и нисък риск.

Често откриваме, че са предпочитани, защото винаги идват и с добри промоции, както ще открием в секцията с бонуси по-горе. В този случай операторът ни показва, че има още много допълнителни подробности и тънкости при този вид прогнози. В своята основа ще открием, че при успешна такава и то за конкретни спортове, клиентът може да повиши процентно своята печалба. За целта е редно да се проверят допълнителните условия за наличието ѝ, които често могат да изискват маркирането на конкретни селекции и пазари, за да може и самата прогноза да бъде квалифицираща.

В много отношения ще забележим, че парлей залозите могат да бъдат изключително добра възможност за отговорна игра, особено след като повечето потребители искат да редуцират риска и същевременно да преследват повече печалби. Тайната тук е, че когато броят срещи се повиши, автоматично се повишава и рискът. Затова по-често отговорните и разумни запалянковци селектират до няколко срещи, а не правят невъзможните залози. Разбира се, в историята на парлей залозите има няколко забавни истории, които водят до легендарен статус. Като запалянко, който поставя 2 паунда и заявява, че в 10 срещи ще има жълт картон – без значение за кой отбор. Оказва се, че предчувствието е било правилно, защото хулиганите на терена успяват да доставят невъзможния коефициент.

Това е само пример за такъв залог, но не трябва да забравяме, че не е редно да се копират едни и същи прогнози, защото шансовете да се повторят са минимални. Всеки един клиент трябва да знае, че преди всичко тук няма никаква формула за успех, може  да има стратегия, търсене на по-точни предложения, но не и гаранция.

Впрочем точно това не трябва да бъде забравяно никога. Високият коефициент не означава, че един запалянко ще спечели – спортът е пълен с обрати. Точно по тази причина и повечето брандове обръщат внимание на основните изисквания, които в този случай са обвързани с правенето на прогнози за удоволствие, а не за преследване на печалби. Във втория случай винаги се стига само до по-големи загуби. Разумните играчи знаят това и точно по тази причина самият бранд ще говори постоянно за такова поведение.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички