Как да използваме Cash Out опцията на Betano през телефон


Как да използваме Cash Out опцията на Betano през телефон
Снимка: Архив

1972

Всеки модерен хазартен бранд трябва да се съобразява с тенденциите в сферата, заимствайки идеи от конкурентите и давайки креативни предложения на свой ред, за да може да изпъкне и да спечели достатъчно верни клиенти. Звучи просто, но зад това стои доста работа и постоянно следене на тенденциите. Едно от местата, на които може да намерим всичко нужно е приложение Бетано, в което е застъпена и една функционалност, без която модерен хазартен оператор просто не може да успее при жестоката конкуренция на пазара – кеш-аутът. В следващите редове ще погледнем как се използва тази опция през мобилно устройство и до каква степен то е развито в рамките на компанията.

1. Лесно за употреба през телефон

Наличието на мобилно приложение е изключително ключово за всеки сайт за залагания, тъй като повечето хора предпочитат да извършват тази дейност скришом, което не предполага да се използва в такава степен лаптоп или стационарен компютър. Това е и изключително полезно, при положение, че трябва да следим залога ни, докато сме навън. Включително имаме възможност и да затваряме фиша, ако решим, че времето е подходящо. На помощ идва функционалността кеш-аут.

Тя може да бъде открита в най-долната част на всеки един направен от вас залог. Кеш-аут може да използвате и преди изобщо събитията да са започнали, ако решите, че имате по-добра идея, или се усъмните в първоначалните си предложения. След началото на съответните събития обаче тя също е налична, стига да имате достатъчна наличност на залога. При положение, че прецените, че е достигната задоволителна сума, може да решите предварително да изтеглите парите си, за да не треперите до края. Опцията се намира в оранжево поле под самия фиш, а след две натискания и няколко секунди търпение залогът ви ще бъде уреден, а сумата по сметката ви ще се обнови в зависимост от това на колко лева сте затворили.

2. Има ли частичен кеш-аут?

Освен пълния кеш-аут редица хазартни състезатели са отлично настроени и към функционалността, при която само част от залога се затваря, докато друга остава активна. Това е друг вид подсигуряване. За съжаление, Betano не разполага с подобна опция на този етап. Въпреки всичко, класическият пълен леш-аут е далеч по-често предпочитан, и а за бъдеще компанията може да реши да добави и подобна функционалност.

3. Наличие на автоматичен кеш-аут

Понякога играчите не искат или нямат възможност да бдят постоянно над своите залози. В такива случаи те искат да имат опция, която автоматично да им затваря залога при достигане на определена сума. За щастие, Betano се е погрижил за тази част от нещата и е предвидил функционалността автоматичен кеш-аут като част от портфолиото. Вече няма да трябва да се притеснявате, ако за известно време нямате възможност да следите какво се случва.

Както виждате, Betano не е забравил да добави една от най-употребяваните функции изобщо в света на хазарта. Това обаче не е единствената изключително изгодна оферта, която може да намерим там обаче. Става дума за възможността да си поискаме залог от Betano, да залагаме на живо, да гледаме всякакви спортни мероприятия директно през платформата на компанията. Остава единствено да направите регистрация и да се потопите в забавата.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички