Как Palms Bet предпазва личната ни информация по време на регистрация?


Как Palms Bet предпазва личната ни информация по време на регистрация?
Снимка: iStock

1659

 

Букмейкърите в България се увеличават с всяка изминала година, а едно от новите водещи имена на пазара е това на Palms Bet. Едва ли има залагащ, който да не е чувал за компанията, която се рекламира сериозно по най-различни канали. Мнозина дори навярно са си тананикали рекламата с участието на Фики Стораро, в която се пее, че "сега е момента за апартамента". Футболните фенове пък вероятно познават добре бранда от столичния гранд "Левски", който получи подкрепа от Palms Bet в труден период за клуба във финансово отношение. Всичко това значително увеличи и интереса към компанията, която се радва на все повече нови клиенти. Всеки желаещ може да си направи регистрация в Palms Bet през този линк https://silentbet.com/bg/palms-bet-registraciq/, на който ще откриете подробна информация за това как да се регистрирате. При регистрацията се изискват ваши лични данни, което е напълно нормална практика, без която няма как да си създадете профил в Palms Bet. Много хора обаче се притесняват да попълват личните си данни в интернет. Именно заради това в следващите редове ще ви запознаем с това как Palms Bet предпазва вашата лична информация по време на регистрация, за да не се притеснявате, че нещо може да се случи с данните ви.

Личните данни, които се изискват от Palms Bet при регистрация, са вашите имена, ЕГН, телефонен номер. На по-късен етап пък ще е необходимо да предоставите личен документ – лична карта, шофьорска книжка или друг документ, с който да докажете самоличността си и вашият акаунт да бъде верифициран. Всички тези изисквания са наложителни, ако искате да залагате онлайн. Това обаче не бива да ви притеснява, защото вашите лични данни са защитени по закон, а освен това се регистрирате в букмейкър, който има лиценз за извършване на хазартна дейност и отговаря на всички изисквания на Държавната комисия по хазарта.

Palms Bet използва и най-различни механизми за защита и сигурност на сайта си, с който да се защити от потенциални хакерски атаки и евентуален теч на данни. Това дава допълнителна сигурност, че вашите лични данни не са застрашени. Освен това личната информация, която подавате при регистрация, се използва само за целите на вашия профил. Законът за личните данни ви гарантира, че няма да бъде злоупотребено с тях, а и винаги можете да поискате да бъдете забравени, ако решите да изтриете профила си. Също така можете да бъдете сигурни и при депозиране или теглене на сума. Ако възникне някакъв въпрос, винаги можете да се обърнете към отдела по поддръжка на Palms Bet, който е на разположение да ви съдейства по всяко време.

Регистрацията в Palms Bet е изключително бърза и лесна и на практика не изисква кой знае какво като лични данни. Всичко се ограничава до вашите имена, ЕГН и телефонен номер, както и имейл адрес. Трябва да създадете ваше потребителско име и парола, с които да влизате в акаунта си. Както вече споменахме, след регистрация Palms Bet ще изисква от вас да верифицирате профила си. Без верификация няма да ви бъде разрешено да извършвате тегления, защото на практика вашият акаунт все още не е потвърден. Верификацията също се прави с цел сигурност за това, че играчите, които се регистрират, действително отговарят на личните данни, подадени от тях. Така се неутрализират опитите на неправомерни лица да извършват хазартна дейност (например лица под 18 години, които по закон нямат право да залагат).

В обобщение можем да кажем, че Palms Bet дава сигурност на потребителите при регистрация. Можете да бъдете спокойни – вашите лични данни са защитени и в сигурни ръце при регистрация на сайта на онлайн букмейкъра.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички