Какви са причините онлайн букмейкърите да пускат често промоции?


Какви са причините онлайн букмейкърите да пускат често промоции?
Снимка: Архив

2787

Ако се вгледаме в сайтовете за залози, ще видим, че те се стараят да привличат нови потребители и да задържат регистрираните играчи посредством предлагането на разнообразни промоции. В наши дни онлайн букмейкърите посрещат своите клиенти с начални бонуси, а за онези, които вече имат акаунт, са предложени немалко поощрения, така че да се чувстват добре в платформите. Повече за бонусите на хазартните оператори, можете да прочетете в тази публикация по темата.

Привличане на нови клиенти

Редовна практика е букмейкърите да привличат нови клиенти, като им предложат така наречения стартов бонус, който е процент върху извършения депозит. Въпросните оферти се рекламират в различни медии и бързо стигат до потребителската маса, която бърза да не изпусне доброто предложение. Така например, има немалко ефбет бонуси, сред които са такива за нови играчи или лоялни клиенти. Компанията се старае да се погрижи добре за всеки участник в залаганията.

Разбира се, конкуренцията не спи. Всяка компания се стреми да предложи още по-добри условия и да открадне играча от опонентите в бизнеса. Някои успяват, други не чак толкова, но надпреварата не спира. В този ред на мисли, е налично едно наистина голямо съревнование.

Бонуси за лоялност

Не само новите клиенти могат да очакват бонуси. Бетинг сайтовете се грижат и за лоялните играчи, като им пускат специални промоции за презареждане на сметка, допълнителни игри със залози на акумулатори и още куп поощрение. По този начин са запазва потребителя в сайта и не се допуска той да отиде при конкурентния бранд.

С напредъка на времето могат да се появят игри с предметни и парични награди, лотарии, томболи и какво ли още не. Всичко това стига до сърцата на залагащите и те със сигурност одобряват подобен подход в онлайн платформите. За никого не е тайна, че хазартната сцена се развива с бързи темпове, което води до още по-горещи предложения за родния играч.

Защо букмейкърите предлагат промоции?

Компаниите в бранша могат да си позволят да дават промоции, тъй като печалбите им не са никак малки. Връчването на оферти засвидетелства уважението на хазартните оператори към клиентите си и в същото време спомага за привличането на нови попълнения. Тук е важно да напишем, че едни от най-популярните бонуси, са тези с лесни условия за превъртане и висок процент върху депозираната сума.

Интересът расте лавинообразно, а от това печелят както букмейкърите, така и самите играчи. Въпреки това, хазартът винаги е бил рисков и може да доведе до загуби, без значение, дали са ви предложили бонус, или не са. Изхождайки от това, не е нужно да се блазните от промоциите, а да проверите техните условия, начините на разиграване и останалите изисквания за усвояването им.

Заключителни думи

По-горе дадохме повече информация по темата за спортните залози и промоциите на операторите. Опитахме се да очертаем причините за даването на бонуси, за да имате предвид, какво може да получите, ако станете клиент на даден букмейкър. Разбира се, препоръчваме на всички да бъдат внимателни с хазартните игри, за да избегнат пристрастяване и прочие неприятни последици от залаганията. А сега е време да приключваме и се надяваме, да ви е било интересно.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички