Какво трябва да знаете ако искате да се регистрирате в Палмс Бет?


Какво трябва да знаете ако искате да се регистрирате в Палмс Бет?
Снимка: iStock

1186

Началото на всяко пътешествие в света на хазарта минава през нуждата да си изберем правилната бетинг компания, на която да доверим средствата и времето си. След като се спрем на конкретен оператор обаче има и още една задължителна стъпка, преди да започнем забавата – регистрацията. Когато говорим за нова Палмс Бет регистрация, трябва да знаем няколко основни неща за това какво да очакваме от тази процедура. Всъщност, тя не представлява нищо по-сложно от стандартната регистрационна процедура при всеки гемблинг бранд, В следващите редове ще погледнем в детайли за всяка необходима стъпка.

При вземането на решение да се доверим на Palms Bet трябва да отчетем, че процедурата по регистрация е дори по-бърза и по-праволинейна в сравнение с тази при конкурентите играчи на пазара у нас. На първата страница, която ни излезе, след като натиснем бутона за направа на акаунт, трябва да изберем двата основни идентифициращи белези, които ще ни служат и по-нататък, докато се забавляваме – потребителско име и парола. Под двете полета компанията е обяснила как трябва да изградите двете словосъчетания, като в потребителското име не трябва да включваме цифри, докато при избор на парола ни е нужда една главна буква и поне една цифра.

Дотук лесно и точно. Преминаваме към следваща фаза, в която трябва да представите някои свои лични данни, чрез които компанията да се убеди, че работи с действителни личности. На първо време трябва да въведете ЕГН, като опцията за БУЛСТАТ тук не може да бъде приета. Все пак, ако сте чужденец или с особен статут на пребиваване в България, може да въведете и друг уникален идентификационен номер. Наред с това трябва да напишете две имена – собствено и фамилно. Накрая на втората част от регистрацията въвеждате електронен адрес, както и телефонен номер. Задължително и двата да са активни и използвани в момента. В следващата част на текста ще разберете и защо това е толкова важно.

След като приключите с тези формалности, включващи лични данни, чрез които да удостоверите, че сте истинска личност, остава само да потвърдите съгласието си с някои общи условия, предоставени от Palms Bet, както и да въведете код за препоръка от приятел, ако това е начинът, по който сте били прехвърлени към бранда. Така ще получи интересен бонус в началото на преживяването си като част от компанията. Накрая остава само да активирате акаунта си, което става благодарение на 6-цифрен код, който ще получите под формата на СМС през телефона си. Оттам насетне може да започне забавата.

Мнозина от вас, които са добре запознати с маниерите и изискванията на хазартните брандове, вероятно ще се запитат дали не трябва да преминавате през процес на верификация. При Palms Bet, както и при всички лицензирани компании от Държавната комисия по хазарта, това е задължителен елемент, без който операторът би загубил своето разрешение за извършване на дейност. За разлика от други компании обаче при Palms Bet няма да получавате конкретен срок за снимането на два документа, чрез които да удостоверите личността и банковата си информация. Тази стъпка ще ви бъде изисквана, чак ако тръгнете да правите първото си теглене. Дотогава може да се потопите в любопитния свят на секциите за спорт и казино.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички