Кои са най-често използваните функционалности при мобилните залагания?


Кои са най-често използваните функционалности при мобилните залагания?
Снимка: iStock/Guliver

1954

Не е трудно да открием, че едно от най-използваните всекидневни устройства е мобилният телефон. Използваме го като източник на информация, откриваме най-близките си, споделяме любими снимки и генерално го виждаме като предмет, който носи бърз и лесен достъп до дигиталния свят. Разбира се, ако обърнем внимание на онлайн платформите за спортни залози, там функционалността е повече от гарантирана. Точно по тази причина е възможно и Bet365 mobile сваляне от nostrabet.com за правенето на различни прогнози и персонализиране на платформата. Всички тези функции са налични, ала не трябва да забравяме, че докато клиентите имат огромен достъп и практически неограничени опции за забавление, някои функции се използват повече от други.

Нека видим кои са основните и най-често използвани функции в едно мобилно приложение на реномиран бранд в индустрията за спортни прогнози. Оказва се, че мобилният телефон може да играе ролята на спортен агент и да ни предоставя контрол по всяко време, както до света на спорта, така и до поставяните залози.

Без съмнение една от най-използваните услуги е така наречения кеш-аут – възможността да се изтегли по-рано залог, за да се редуцира загубата или да се изтегли с моментната печалба към настоящия период от време. Кеш-аут е не само любима функция на спортните фенове, но и достатъчно добра възможност за забавление, която ще позволи на всеки един клиент да има повече контрол. Точно това пък е позитива при употребата на мобилно устройство.

Освен контрол над залозите е логично, че всеки клиент може да прави такива през мобилния си телефон, достатъчен е един поглед на спортната програма. Щом алгоритъмът разпознае неговите интереси е напълно очаквано да видим и наличието на известия относно предстоящи дербита, по-интересни събития и дори промоции, където коефициентите се повишават. Мобилното приложение изпраща информация за всичко, което се случва на терена, но със сигурност имаме и още една функция, която печели интереса на аудиторията – пряко предаване на спорт.

Подозираме, че не всеки запалянко е съгласен да заплаща допълнителни такси за спортните канали. Да не говорим често, че ако иска наистина да следи света на спорта, трябва да поддържа абонамент за повече от един канал. Букмейкърите имат алтернативно предложение, като предлагат на своите клиенти да гледат пряко предаване на спорт директно през мобилното приложение.

Това означава, че светът на спорта може да е на една ръка разстояние, при това без допълнителни такси. Обикновено изискването е от всеки клиент да има наличен депозит или евентуално да е направил залог в последните 24 часа. Във всеки друг случай няма никакви допълнителни такси. Алтернативата е добра, а и нека не забравяме, че самият стрийм е легален и няма да изисква никакви  други юридически санкции.

Друга често използвана функция е следенето на резултатите на живо. Разбира се, това е популярна опция, но не трябва да забравяме, че в букмейкърските платформи могат да се показват резултати и информация за срещи, които сами сме маркирали, както и за отбори. Нотификациите могат да пристигат както за предстоящи събития, така и за мачове в реално време. Точно това пък има редица позитиви, особено след като често може да бъде пропуснато и любимото дерби.

Не на последно място през тази апликация идват и добре познатите промоции и персонални оферти. Например ако сме се забавлявали в платформата на даден букмейкър, той често може да предостави допълнителен бонус под формата на безплатен залог. Информацията за него получаваме почти веднага и можем да използваме, както преценим.

Нека обаче не забравяме и една важна подробност – залозите направени през мобилен телефон имат същата тежест, каквато имаме и при използването на десктоп версията. Това означава, че трябва да бъдем отговорни и разумни по време на игра и винаги да се ръководим от тази идея, вместо да се впускаме в преследването на нереални печалби.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички