Кои са най-удобните методи за разплащане в българските букмейкъри?


Кои са най-удобните методи за разплащане в българските букмейкъри?
Снимка: iStock

2341

Много от любителите на спортни залози, се ориентираха към онлайн букмейкърите, тъй като те предоставят различни удобства в сайтовете си. И, ако преди години, е било необходимо да ходите до близкия пункт, за да си пуснете фиша и да платите на ръка, то сега това се промени. В наши дни, е достатъчно да се регистрирате в някоя от лицензираните интернет платформи и ще можете да депозирате или теглите пари лесно и бързо. Кои са най-удобните разплащателни методи, които хазартните оператори ви предлагат, ще научите, след като прочетете тази публикация докрай.

Удобни методи за депозит в сайтовете за залози

Методите за депозит, които позволяват захранване на игралната сметка на момента, са предпочитани от играчите. Това могат да бъдат дебитни и кредитни карти, електронни портфейли, плащане на каса на EasyPay или устройствата Cashterminal. Напоследък пък стана много модерно да се депозира посредством СМС чрез мобилния телефон, така че прибавяме и този вариант.

Разбира се, всеки отделен букмейкър, предоставя различни платежни методи. За да се запознаете отблизо с предложенията на букмейкърските къщи в мрежата, посетете Betenemy, където има ревюта на сайтовете за залози и професионални анализи на обслужването на клиентите.

В горе посочения уебсайт ще попаднете и на опциите за разплащане, така че да знаете, какво се предлага за българските потребители. Освен посочването на методите за депозит и теглене, ще се запознаете с минималните и максималните лимити, както и с бързината, с която се обработват транзакциите. По този начин ще знаете, къде и какво може да очаквате, когато се регистрирате.

Бързи начини за теглене на пари от букмейкърите

По-горе ви посочихме методите за депозиране, но залагащите търсят най-вече бърз начин да изтеглят спечелените си пари. В този ред на мисли, не можем да кажем, че банковите трансфери и карти са най-удобни. При тях се изисква техническо време от няколко дни, за да дойдат печалбите ви. Някои може да са търпеливи и да изчакат, но други предпочитат по-експресните възможности.

Предпочитани опции са ePay.bg и касите на EasyPay, тъй като при тях парите идват до няколко часа след направената заявка. Естествено, това важи и за повечето електронни портмонета, каквито са Skrill, Neteller, ecoPayz и други. Тук най-важно за играча, е да може да разполага със средствата, които е спечелил, без да се налага изчакване на дни и седмици.

На база това можем да твърдим, че често използваните методи за изплащане, са онези, които гарантират идването на печалбите до минути или броени часове. Все повече букмейкъри в нета, се стремят да предложат опции, с чиято помощ сумите да пристигнат до вас, без губене на време.

Лимитите също са от значение

При избора на методи за депозит и теглене, се гледат и лимитите към тях. Така например, един букмейкър може да е сложил изискване за минимално зареждане на сметката с 10 лева, а друг да иска най-малко 20 лева. По същия начин стои въпроса и с максималната сума, която може да депозирате или изтеглите. Ето защо, залагащите гледат и този фактор, когато се регистрират в дадена онлайн платформа за залози. Това беше нашият материал по темата, който се надяваме, че е бил интересен и е предоставил информацията, която много хора търсят към днешна дата.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички