Nostrabet Tipster League - игра с прогнози и награди


Nostrabet Tipster League - игра с прогнози и награди
Снимка: Efirbet/Nostrabet

4243

През месец октомври феновете на футбола и най-вече футболните типстъри могат да се борят за реални парични награди всеки месец в Nostrabet - специализиран сайт букмейкъри и прогнози. В отделна платформа Nostrabet Tipster League вие може да покажете уменията си и да се състезавате с най-добрите футболни експерти у нас. В следващите редове ще ви дадем повече информация за типстър лигата и ще разберете как може да се включите в играта.

Как да участвате в Nostrabet Tipster League – основни правила и насоки

В играта с прогнози на Nostrabet може да участва абсолютно всеки, който има регистрация в сайта и реши да се включи със своите прогнози. Нужно е да направите поне пет прогнози на мачове за всеки отделен месец, за да се борите за наградите. Разбира се, този брой прогнози няма да ви е достатъчен да спечелите, тъй като конкуренцията е много голяма. Трябва да бъдете доста по-активни и да покажете умения в прогнозирането на футболни мачове. На този линк към футболни прогнози за днес и утре винаги може да следите какви футболни срещи предстоят да се играят и да видите анализите на експертите от Nostrabet.

Трябва да отбележим, че вие може да се съветвате с футболните анализатори на Нострабет за вашите прогнози в типстър лигата. Възможността да се допитате до експертите е възможно да ви даде предимство пред останалите участници. Футболните анализатори са в екипа на сайта от дълго време и имат солиден опит в изготвянето на прогнози, така че ще ви помогнат да бъдете по-добри в играта.

Правилата на играта гласят, че всеки кръг на лигата продължава един календарен месец. За играчите е най-добре да се включат от началото на месеца, за да не изпуснат добри мачове за прогнозиране. Ако стартирате в играта от 1 до 7 число на месеца, вие започвате с актив от 100 точки. При по-късно начало на играта, потребителят ще получи по-малко точки. Точно с тях се правят прогнозите в играта. Колкото повече точки имате, толкова по-добре за вас. Дори може да поканите приятел по имейл да се включи в Nostrabet Tipster League, като така ще получите 25 бонус точки.

Залозите в играта на типстър лигата са с виртуалната точкова валута. При всяка успешна прогноза вие ще трупате актив, като няма ограничения в броя прогнози на ден. При прогнозирането на дадена среща вие може да изберете до 2 маркета. Печалбата ви се изплаща в точки, като например при 10 заложени точки на 2.50 коефициент, вие ще спечелите 25 точки (15 точки чиста печалба към вашия актив).

Какви са наградите в Nostrabet Tipster League

Организаторите на играта - Nostrabet, са подготвили страхотни награди за печелившите. На 29-ти май 2022 година, когато приключва типстър лигата, топ 5 на най-добрите участници ще бъдат зарадвани с награди като iPhone 13 Pro, PS5 и чисто нов дрон. Това обаче далеч не е всичко! Завършилият на 4-то място ще спечели 500 лева в кеш, а петият в класирането ще вземе 300 лева. За изплащане на паричните награди екипът на Нострабет използва методите EasyPay и PayPal.

Натрупалите най-голям брой точки всеки месец ще се радват на отделни награди. Десетте най-добри типстъра през месеца ще си разделят наградния фонд от 1000 лева. Първият в класирането всеки месец получава 300 лева, а неговият подгласник ще вземе 250 лева. Завършилият на трето място в Nostrabet Tipster League ще бъде зарадван със сумата от 150 лева. Не забравяйте, че трябва да спазвате основните правила на играта, за да участвате в класирането за наградите – изисква се да поставите поне 5 прогнози за месеца. Побързайте да се впуснете във футболната забава с прогнози в сайта на Nostrabet и да се борите за страхотни награди.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички