Nostrabet: За какво да внимаваме при залозите в права колонка


Nostrabet: За какво да внимаваме при залозите в права колонка
Снимка: PR Ефбет

3003

Много пълнолетни играчи в букмейкърските сайтове, предпочитат да залагат на права колонка, за да печелят повече. Този предпочитан вид залози, може да бъде ефективен, но може да крие и някои рискове. Ние попитахме професионалистите от Nostrabet, за какво трябва да се внимава, а те ни споделиха своето компетентно мнение, в следващите редове на тази полезна публикация.

Как се залага на права колонка?

Сайтовете за залози предлагат опцията права колонка, която се съставя от няколко селекции. Така например, можете да изберете 3 или повече мачове и да ги поставите в колонка с общ залог. Играчът може да пресметне печалбата си, след като умножи коефициентите на всички спортни срещи, а полученото число умножи по направения залог. Важно е да се знае, че ако дори една селекция от правата колонка е губеща, ще изгубите всички останали мачове във вашия фиш.  

Правата колонка, е наричана още акумулатор. Предпочитана е, защото може да доведе до по-високо възнаграждение. За тези, на които им е трудно да съставят подобен вид залог, могат да прегледат рубриката на https://nostrabet.com/prava-kolonka/, където има футболни прогнози на акумулатори. Специалистите са анализирали най-горещите мачове от Европа и останалия свят.

Какво е важно за акумулаторните залози?

Така наречените акумулаторни залози (права колонка), позволяват на играча да добавя различен брой спортни срещи във виртуалния си фиш. Позволява се дори да залагате на различни спортове, а не да се ангажирате с някой определен. Тук обаче е много важно, да не прекалявате с добавянето на селекции. Колкото повече мачове прибавите в колонката, толкова по-голям е рискът от загуба.

Ако се залага на единични мачове, не е проблем един, два или повече, да избягат, но поне един да спечели, за да се прибере печалба. При акумулаторите обаче няма такава възможност. Ето защо, е добре да бъдете предпазливи, когато играете и да бъдете по-скромни със залаганията.

Предимства и недостатъци

При правите колонки се постига по-висок коефициент, който умножен по залога, може да донесе повече средства в сметката на играча. Това е предимството им пред останалите опции за залагане. Много хора обаче не съумяват да прогнозират успешно мачовете и съответно губят целия талон.

Главният недостатък е, че добавянето на много селекции, ще намали шансовете за печалба. В този ред на мисли, е добре да се избягва изхвърлянето със залози на множество мачове и спортове. Все пак задачата да дадете вярна прогноза за 7, 8 или 10 спортни срещи, е доста сложна. Естествено, всеки може да прецени за себе си, как да играе, но е добре да сте внимателни.

Заключителни думи

Спортните залози могат да се струват много интересни на играчите, но те представляват чиста проба хазарт, който води след себе си рискове от намаляване на бюджета ви. Опцията права колонка е съблазнителна за мнозина, въпреки че в повечето случаи фишовете излизат губещи. Водейки се от това, е добре да играете разумно, защото може да останете разочаровани. По-горе ви информирахме за опасностите от залагането на акумулатори и споделихме наши размишления по темата. Силно се надяваме, че статията е била полезна за читателите, на които желаем успех.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички