Сложен ли е процесът по създаване на акаунт в Betano?


Сложен ли е процесът по създаване на акаунт в Betano?
Снимка: facebook

1782

Стартът на практикуването на всяко ново хоби включва изпълнението на няколко предварителни стъпки, които трябва да гарантират възможността за лесно навлизане в непознатата материя. По отношение на хазарта става дума основно за частта, включваща избора на оператор, при който да залагаме средствата си. На българския пазар е вече и Betano, при който отново трябва да направим своята Betano регистрация нова сметка, ако искаме да се насладим на всички възможности, които ни предоставя компанията. Около тази процедура често се носят доста митове и легенди, така че в следващите редове ще се опитаме да изясним какво е нужно за нея и дали е наистина толкова сложна, колкото може да прозвучи.

1. Направа на профил

Още познато като процес на регистрация, тази стъпка е първата крачка към получаването на пълни права за функционалностите на всяка бетинг компания. При Betano имате възможност да избирате дали да се регистрирайте, използвайки както свои личен имейл адрес, така и някой измежду профилите ви в социални мрежи като Фейсбук и Гугъл. Това подсказва какво може да се очаква от бранда – строг професионализъм и спазване на правилата. Употребата на мейл ще ви даде по-пълна регистрация, но ще трябва да попълвате всички необходими данни собственоръчно. При избор на свои акаунт в социалните мрежи част от данните ще бъдат взети директно от него, така че може да си спестите известни усилия. И в двата случая обаче сложност или препятствия по пътя към регистрацията не съществуват.

2. Верификация на имейл и телефон

Сред данните, които трябва да предоставите в тази част, са освен личния ви имейл адрес, така и ваш телефонен номер за връзка. И двата трябва да са валидни и действителни, защото операторът ще иска да се убеди, че си има работа с действителни хора, а не с някоя измамна схема. След като завършите попълването на данните в тази част, Betano ще очаква от вас да верифицирате електронния адрес, както и телефонния номер. През тези два източника може, оттам насетне, да получавате известия около акаунта ви, както и информация за най-актуалните оферти, които може да ви предостави сайтът. Разбира се, ще получите и възможност за избор, за да не бъдете обезпокоявани с подобни съобщения, ако не желаете.

3. Верификация на лични данни

Стигаме и до най-важната част на процеса по създаване на акаунт в Betano. Компанията не въвежда по-различни стандарти в сравнение с тези на своите конкуренти, като също изисква снимането на предната и задната страна на два документа, които да удостоверяват самоличността ви, както и банковото ви, или данъчно досие. Може да звучи като нещо сложно, но всъщност няма нищо кой знае колко затормозяващо в представянето на двата документа. Завършването на тази верификация е абсолютна предпоставка, за да може да теглите средства от акаунта си след това.

По отношение на първия документ Betano изисква да представи един измежду три удостоверителни документи за самоличност – лична карта, паспорт или шофьорска книжка. Трябва да са преснимани двустранно, но не е нужно да се представят сканирани. Обикновена снимка с телефон ще свърши работата. Вторият документ може да е банково извлечение или разписка за платени данъчни задължение. Това е своеобразен начин за контрол, който е задължителен за компанията, ако тя иска да притежава лиценз. Предоставянето на тези данни може да защити бетинг оператора от евентуални криминални дейности.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83233
  • GBP
    1
    2.2729
  • JPY
    100
    1.1837
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички