Съвети за безпроблемна Палмс бет регистрация


Съвети за безпроблемна Палмс бет регистрация
Снимка: Pixabay

2011

 

Eдин от най-популярните букмейкъри в България е Палмс Бет. Компанията стана изключително популярна в последно време. Палмс Бет първо нашумя чрез рекламата с участието на Фики Стораро, в която пее, че "сега е момента за апартамента". След това Палмс Бет се прочу и с това, че подаде ръка на финансово закъсалия футболен гранд "Левски". Това неизменно направи Палмс Бет по-популярен букмейкър, в който се регистрират все повече нови играчи. Ако искате да си направите Палмс бет регистрация, това може да се случи много бързо и лесно. В настоящия материал ще ви представим всички детайли около регистрацията в Палмс Бет, както и някои ключови моменти, за които да внимавате. От регистрацията и активацията на вашия акаунт, през първия депозит, до верификацията – всичко това ще разберете в следващите редове.

Регистрацията в Палмс Бет е стандартна, като изисква традиционните данни при регистриране в подобни платформи. Първата стъпка е да въведете данните си, с които ще влизате във вашия акаунт – потребителско име и парола, както и имейл адрес. След това ще трябва да попълните името и фамилията си, ЕГН и телефонен номер. Тук е моментът да споменем, че вашите лични данни са защитени и няма повод да се притеснявате, че попълвате подобна информация.

Накрая има опция да въведете и "бонус приятел", ако имате приятел, който също играе в Палмс Бет. Това става чрез попълване на неговото потребителско име. Също така можете да изберете в каква валута искате да играете. Последното, което се изисква от вас, е да приемете правилата и условията на Палмс Бет и да потвърдите, че вашите данни са верни и сте над 18 години. Тук е моментът да припомним, че хазартът е забранен за лица под 18 години, така че няма да можете да се регистрирате в Палмс Бет или друг букмейкър. Ако сте попълнили неверни лични данни, също ще имате проблем на по-късен етап, така че бъдете внимателни при попълването им.

След като се регистрирате, няма нужда да правите допълнителни стъпки за активирането на вашия акаунт. Вие ще получите потвърждение по имейл за регистрация, но не е необходимо да потвърждавате регистрацията си. След регистрацията вече можете да влезете във вашия профил и да направите първия си депозит по сметката. Имайте предвид, че вашият първоначален депозит е обвързан с началните бонуси, с които можете да се сдобиете в Палмс Бет. Разгледайте внимателно какви са правилата и условията на бонусите, за да сте наясно как можете да се възползвате от тях.

След регистрация вие можете да депозирате суми, но все още не можете да извършвате тегления. Това е така, защото вашият акаунт все още не е верифициран. Верификацията е задължителна стъпка, през която преминава абсолютно всеки нов потребител. Тя цели да потвърди, че зад профила стоите действително вие. Верифицирането на акаунтите се прави най-вече с цел да се предотврати опитите на непълнолетни лица да се регистрират в сайтове за залози. Верификацията се извършва чрез изпращане на копие на ваш личен документ – лична карта, шофьорска книжка и други. Достатъчно е да изпратите снимка на вашия личен документ, който ще бъде разгледан от служители на Палмс Бет, които ще потвърдят вашия акаунт. Веднага след завършването на процеса по верификация вие вече сте пълноправен член на Палмс Бет и ще можете да извършвате и тегления.

В обобщение можем да кажем, че регистрацията в Палмс бет е безпроблемна и става изключително бързо. От вас се изисква да попълните личните си данни в три лесни стъпки, след това да извършите първия си депозит по сметката и да верифицирате вашия акаунт чрез личен документ. След това единствено остава да се наслаждавате на предложенията на Палмс Бет и да играете разумно.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички