Защо си заслужава регистрацията в bet365?


Защо си заслужава регистрацията в bet365?
Снимка: iStock/Guliver

1694

Букмейкърският сайт за залози bet365 е сред най-популярните в тази сфера и предоставя редица възможности за залози на спортни събития, игри в онлайн казино и участие в покер турнири. Всички тези предложения достигат до потребителите, след като си направят Bet365 регистрация и тогава могат да започнат своето хазартно приключение. Единствено хората с акаунт в системата на букмейкъра могат да се възползват от всичките преимущества на bet365. Те включват изброените опции за залози и игри, но има още бонус оферти, залози и игри на живо, пряко видео от различни събития и използване на функции, като кеш аут и промени залог.

Как да започнете да залагате в bet365

За да започне играта си в bet365, трябва да се регистрирате в сайта на компанията. Ако го правите за първи път, ще бъдете подканени да изберете език на сайта. След това ще ви се покаже началната страница, като в нея трябва да потърсите бутон Нов Клиент, който се намира в горната дясна част.

Избирайки го, ще ви си зареди нова страница, която представлява формата за регистрация. В нея трябва да въведете вашите данни, каквито сайтът изисква и след като потвърдите и изпратите вашите данни за регистрация, системата ще ви върне известие, че ще получите съобщение на въведения имейл адрес.

В полученото съобщение ще намерите линк за активация на вашия акаунт и трябва да го изберете, за да потвърдите желанието си да активирате профила. Активацията обаче не е единственото, което трябва да направите. Този процес ще ви позволи да влизате в сметката си, да добавяте средства и да залагате, но няма да може да теглите от нея преди да се верифицирате.

Как се извършва верификация на профила

Още при попълване на личните данни в процеса по регистрация, както и на данните на избрания документ, компанията ясно ви предупреждава да бъдете внимателни и да попълвате истинска информация.

Това е нужно, защото ще трябва да сканирате същия документ и още един, за да верифицирате сметката си. Няма как да теглите от нея, без да изпълните този процес.

Верификацията става, като използвате платформата на Bet365 за сканиране на документите или изпратите снимки от вашите лични документи на имейл адреса на компанията.

Важно е копията да бъдат четливи, защото служителите на бранда ще сравнят информацията от тях с тази, която въвеждате по време на регистрация.

Когато веднъж изпълните процеса по верификация, няма да бъде нужно пак да го правите. Оттук нататък ще разполагате с пълноценна Bet365 сметка, с която ще може да залагате, да депозирате и да теглите средства.

Защо да се регистрирате в bet365?

Онлайн букмейкърът bet365 е водещ не само в България, но и в много други страни в Европа и света. Компанията е със силно международно присъствие, поради разнообразните опции за залози и игри, които предоставя на своите клиенти.

Сравнявайки предложенията на този бранд с тези на други онлайн оператори, bet365 разполага с доста по-добри функции, коефициенти и маркети. Освен това получавате и bet365 бонус след откриването на сметката си.

Компанията е също така една от най-иновативните в бранша, така че ако се внедри нова технология в iGaming индустрията, твърде вероятно е bet365 да е сред първите, които ще я интегрират.

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички