Дора Стрезова-Николова е новият изпълнителен директор на Кока-Кола България


Дора Стрезова-Николова е новият изпълнителен директор на Кока-Кола България
Снимка: Кока Кола България

11977

Дора Стрезова-Николова заема позицията изпълнителен директор на Кока-Кола България. Тя има над 18 години опит на различни управленски, маркетинг и търговски роли на различни пазари в Danone Group. През последните 4 години тя управлява собствена дигитална и консултантска компания в България и Австрия.

Има магистърска степен от Софийския университет "Свети Климент Охридски" и различни професионални квалификации в областта на маркетинга и управлението, говори 3 езика. Преподава в българския клон на Лондонското училище по PR (London School of Public Relations). Семейна е, с две деца.

"Щастлива съм, че се присъединявам към голямото семейство на Системата на Кока-Кола в България. Силно вярвам в ценностите на компанията, а ентусиазмът и отдадеността на всички колеги ми дават увереност, че заедно ще затвърдим и развием стабилната позиция на Кока-Кола в България и Югоизточна Европа и ще постигнем високи резултати.

Нашата основна мисия са щастливи потребители и клиенти, качествени продукти и устойчива среда, в която да развиваме бизнеса и съм убедена, че ще продължим да реализираме тези цели", споделя Дора Стрезова-Николова.

"Вярвам, че отговорността и мотивацията на лидера е да води, вдъхновява и развива системата от партньори, служители и потребители за по-добър живот, както и да допринася за развитието на обществото и пазара. Уверена съм, че ще успея да дам своя принос в тази посока", посочва тя.

В България новият ръководител ще работи в партньорство с Юрг Буркхалтер - изпълнителен директор на Кока-Кола ХБК България.

Още от Мениджмънт


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички