ОББ предлага безплатна видео консултация с кредитен експерт


ОББ предлага безплатна видео консултация с кредитен експерт
Снимка: iStock

4050

В съответствие с високите стандарти, които залага при обслужването на своите клиенти и с цел предоставяне алтернативни възможности за достъп до финансови продукти и услуги, през месец юни Обединена българска банка (ОББ) стартира новата си безплатна услуга "ОББ Видео среща".

Тя е предназначена за отдалечена видео консултация със служител на ОББ за индивидуални клиенти на банката във връзка със запитвания относно предлаганите кредитни и платежни продукти и услуги. Информацията, която клиентите могат да получат чрез нея, обхваща всички потребителски и ипотечни кредити на банката.

"ОББ Видео среща" гарантира необходимата гъвкавост за виртуален видео разговор със служител от ОББ, като осигурява на клиентите удобство и спокойствие в условия на засилени мерки за превенция и с оглед на актуалната ситуация в страната и света във връзка с разпространението на коронавирус.

Услугата може да се използва през смартфон, таблет, лаптоп или стационарен компютър, без да налага физическо посещение на клон на банката. "ОББ Видео среща" се достъпва през съответната информационна продуктова кредитна страница в секция "Кредити" или се заявява директно през формата ТУК.

През месец август 2019 г. ОББ стана първата банка на българския пазар, която предложи на своите бизнес клиенти услугата "Видео банкер", отдалечени видеосрещи с експерти на банката и други дружества от групата на KBC България за компании.

Чрез новата услуга ОББ затвърждава гласуваното доверие от страна на своите клиенти и гарантира максимална сигурност по време на предизвикателната обстановка, в която пандемията от COVID-19 ни постави.

Още от Мениджмънт


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83853
  • GBP
    1
    2.2902
  • JPY
    100
    1.18867
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички