7-те най-ужасно странни вкуса сладолед в света


7-те най-ужасно странни вкуса сладолед в света
Снимка: buzzfeed

6442

Мислите си, че не можете да устоите на сладолед? Помислете пак. Тези странни, но реално съществуващи вкусове на сладкото изкушение може да ви откажат завинаги от него.

Сладолед с вкус на кърма. Преди време сладкарница в Лондон си навлече остри критики, като пусна сладолед, направен с истинска кърма.

Сладолед с вкус на пиле. Готвачът Джейкъб Кенеди създаде рецептата специално за Диамантения юбилей на кралица Елизабет II и каза, че самият той се е изненадал колко вкусно се е получило.

Сладолед с вкус на пушена сьомга. Продава се в заведение в Куийнс, Ню Йорк, а собствениците казват, че интересът е доста голям.

Сладолед с вкус на чесън. Идеална комбинация за хората, които обичат съчетанието на привидно несъвместими вкусове. Често се сервира към пържола.

Сладолед с вкус на октопод. Този десерт се сервира в Япония и е популярен сред туристите, които са по-авантюристично настроени.

Сладолед с вкус на конско месо. Ястие, което отново идва от Япония, където явно наистина си падат по откачените комбинации.

Сладолед с вкус на чийзбургер. Предлага се в заведение във Венецуела, където други сладоледени вкусове включват калмари и царевица.

През годините различни сладкари са се опитвали да наложат и сладоледи с вкусове на пармезан, аспержи, кестени и ръж, но – колко изненадващо – те не са се задържали дълго в менютата.

А какви са мръсните тайни на веригите за бързо хранене прочетете тук.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.8387
  • GBP
    1
    2.28913
  • JPY
    100
    1.18867
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички