4 нови предложения при регистрация в Winbet.bg


4 нови предложения при регистрация в Winbet.bg
Снимка: WINBET

1777

Преглед на Google Trends показва засилен интерес към узаконените сайтове за онлайн игри. Например все повече хора търсят ръководство за регистрация в Winbet.bg, което да ги упъти в процеса по създаване на акаунт. Затова колегите от 7Спорт са изготвили детайлен наръчник, информиращ читателите стъпка по стъпка как да отворят сметка в сайта и да я захранят с реални средства.

Защо българските потребители избират Winbet.bg? Без съмнение, ключов фактор е наличието на лиценз, който носи сигурност и гаранция за коректност, но той не е достатъчен. Представяме Ви още четири причини, водещи до повече трафик и регистрации в игралната платформа.

Бет Ментор – изборът е още по-лесен

Дългите колебания, лутането и липсата на подходящи опции са добре известни на всички, участващи в онлайн залози. Затова WinBet.bg добави Бет Ментор – помощник в съставянето на аргументирани и успешни фишове.

След регистрация и посещение на спортния раздел, в дясната част на сайта се появява инструментът “Бет Ментор”. От потребителя не се изисква нищо сложно - единствено да попълни залог и да избере диапазон на печалбата.

В рамките на секунди, софтуерът извършва проверка на мачовете в базата данни и предлага няколко прогнози, отговарящи на зададените инструкции. Оттам насетне залагащият решава дали ще ги комбинира в общ фиш, или ще ги разпръсне в единични залози.

Winbet Plus – изненади за най-честите гости

Онлайн операторите прилагат различни похвати за успешно развитие и продължително присъствие в интернет. Winbet не остава на заден план, дори напротив, освен стартова оферта, предлага Лоялна програма за най-активните играчи.

Всеки залог с реални пари в сайта носи точки, които впоследствие се обменят за бонуси и награди. Така, потребителят, без да прави допълнителни инвестиции, може да спечели безплатни залози на спорт или свободни завъртания за онлайн ротативки.

Още по-интересна е играта с прогнози, наречена “Match Plus”. Участието в нея е безплатно, а уцелването на мачовете носи точки, които спомагат за изкачване в седмичното и генералното класиране. Наградният фонд е 5000 лева, който се разпределя измежду топ 500 играчи.

Winbet Бонус Парк – ежедневно колело с атрактивни награди

Фактор за повишения интерес към Winbet.bg и създаването на все повече регистрации е безплатната игра “Колело на късмета”. От участниците се изисква единствено посещение на акаунта и завъртане на колелото, за да разберат какво е дневното им възнаграждение.

Някои от бонусите се добавят директно в баланса, без да се депозира, докато други налагат минимално захранване. Всяка оферта е придружена от правила, чието изпълнение е задължително.

Незабавни плащания чрез СМС

Освен досегашните варианти за електронно плащане, отскоро WinBet приема депозити чрез SMS. Тази услуга е налична единствено за абонати на A1 и Vivacom, които имат сключени договори с мобилните оператори като физически лица.

Благодарение на СМС плащанията участието е по-лесно и достъпно. Единственият недостатък се корени в ниските месечни лимити – до 30 лева чрез Vivacom и до 100 лева за клиенти на A1.

Преводите се обработват незабавно от онлайн букмейкъра, а внесената сума се начислява към месечната тарифа за мобилни услуги.

Хазартът е само за пълнолетни – играйте отговорно.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.81667
  • GBP
    1
    2.27939
  • JPY
    100
    1.17503
виж всички

Най-четени новини


виж всички