5 урока за Манчестър Юнайтед след сблъсъка с Брюж


5 урока за Манчестър Юнайтед след сблъсъка с Брюж
Снимка:

2308

След завръщането на Манчестър Юнайтед в Шампионска лига и отсраняването на Брюж се обсъждат най-различни варианти за по-нататъшното пресдтавяне на "червените дяволи". Британският "Телеграф" представя нещата, които феновете научиха от изминалите сблъсъци.

Рууни се завърна

Отне само 19 минути в ШЛ на капитана на "Манчестър Юнайтед" да покаже, че все още умее да отбелязва. Хеттрикът не би могъл да дойде в по-добро време от това и за да покаже на Ван Гаал, че Фелайни не е нужен, когато Рууни е във форма. След представянето си в този мач, нападателят показа, че не трябва да бъде подценяван.

Янузай играе противоречиво

Янузай определено започна доста хаотично сезона, дори се появиха информации, че ще напусне клуба и ще отиде да играе някъде под наем. Ван Гаал обаче ясно изрази, че иска да запази младия белгиец в тима и той от своя страна го възнагради с победния гол срещу "Астън Вила". Въпреки това, в повечето от останалите мачове той остава анонимен. Оттеглянето му от клуба не е извън границите на невъзможното, а и може да се окаже от полза в дългсрочен план.

Шоу ще отбележи

Люк Шоу определено ще се опитва да реализира своето първо попадение. Колкото и атакуващо да играе, той не успя да стигне до заветния гол. Миналата година Шоу беше провлечен за 30 млн. паунда, като се е появявал почти 100 пъти официално в игра в кариерата си и няма нито един отбелязан гол. Определено той е вълнуваща гледка за феновете на "червените дяволи", когато атакува вратата. Самият мениджър на Юнайтед заяви, че според него този сезон ще е много силен за младият играч.

Трансформацията на Дейли Блинд е пълна

На всички е известно, че Блинд е изключително интелигентен футболист, но доскоро не знаехме колко добре може да играе и в центъра на терена. Очертаваше се да има тежка нощ срещу Брюж, но той определено се справи със задачата си. Всички съмнения бяха опровергани още първото полувреме, а Юнайтед продължи с отворена и атакуваща игра.

Брюж ще се справят добре в Лига Европа

Отборът показа характер и няколко пъти можеше да изненада Юнайтед в резултата. Техният отворен стил на игра и атакуващ футбол може да донесе неприятности на много отбори. Феновете на Брюж също не са за подценяване.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82056
  • GBP
    1
    2.27203
  • JPY
    100
    1.1701
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички