Брад Пит е новото лице на De'Longhi


Брад Пит е новото лице на De'Longhi
Снимка: Getty Images / Guliver

2588

Носителят на Oscar Брад Пит тръгна по стъпките на своя приятел и звезда на марката Nespresso - актьора Джордж Клуни, като подписа договор с италианския производител на кафемашини De'Longhi, който го нае за ново лице на марката, се казва в изявление на компанията. Кафето намалява риска от заразяване с Covid-19

Акциите на De’Longhi се повишиха с 1,9 % на Миланската фондова борса малко след съобщението и сега са на стойност 39,48 евро.

Италианската компания за производство на домакински уреди обяви, че е стартирала международна кампания за своята марка кафемашини с видеоклип, режисиран от режисьора на филма "Ла Ла Ленд" Деймън Шазел, а главен актьор е Пит.

Операторът Лайнъс Сандгрен отговаря за артистичната визия на кампанията, а музиката е написана от Джъстин Хоровиц, известен с дългогодишното си сътрудничество с Шазел. Всеки от тях е награден с Oscar.

Снимките и видеоклиповете са заснети от Лахлан Бейли, австралийски фотограф, чиято работа се използва от марки като Calvin Klein, Ralph Lauren, Armani и Jimmy Choo.

„Нашата група отбеляза голям бизнес бум през последните години и в това разширяване сегментът на домакинските еспресо машини зае централно място“, каза изпълнителният директор на De'Longhi Масимо Гаравала, предаде БГНЕС.

„Ето защо вярваме, че Брад Пит е идеалният посланик на нашата марка и правилният човек, който да разкаже нашата история на останалия свят. Той е популяризатор на духа на De'Longhi - смел, световноизвестен и признат, и в същото време изискан и елегантен", каза Гаравала. Кафе топи замръзналите улици на Краков

De’Longhi отчете двуцифрен ръст на приходите миналата година, тъй като карантината увеличи търсенето на кафемашини, прибори за готвене и климатици. Приходите от продажбата на домакински еспресо машини представляват повече от половината от продажбите на De’Longhi.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички