Букмейкърът MagicBet стартира с иновативни платежни методи


Букмейкърът MagicBet стартира с иновативни платежни методи
Снимка: Magic Bet

1133

Въпреки че в последните години броят на лицензираните хазартни оператори в България да нарасна осезаемо, що се отнася до онлайн платформите, то нивото на услугите невинаги се подобрява пропорционално на тази експанзия. Това не означава, че предлагането е лошо - напротив, до голяма степен като качество местните букмейкъри не отстъпват на международните компании в други юрисдикции. Но има аспекти, при които се забелязват по-съществени разлики, като един от тях е разнообразието и гъвкавостта на платежните методи.

Все пак можем да кажем, че новият букмейкър MagicBet дава заявка да промени картината в това отношение. Още преди официалния си старт онлайн операторът, който получи необходимите лицензи от НАП, индикира, че ще използва иновативната и вече любима на много клиенти платформа Revolut. Нейните предимства, свързани с възможността за светкавични трансфери, изгодно превалутиране и интересни варианти за спестяване, вече са известни на много потребители. Досега обаче тази електронна разплащателна система оставаше извън спектъра на доустимите разплащателни методи от страна на букмейкърите. А с този ход Меджик Бет вероятно ще подтикне и други компании в нишата да се насочат към по-гъвкави решения.

Депозитът през мобилен оператор вече става все по-разпространен

Всъщност, в последните година-две вече видяхме как един начин за осъществяване на транзакции постепенно беше внедрен от голяма част от хазартните сайтове, след като преди това изобщо не съществуваше като опция. Става дума за трансфери през системите на мобилните оператори. Дали става дума за SMS депозити или за използване на онлайн портфейлите, които предлагат самите телекоми, така или иначе станахме свидетели на увеличаване на вариантите пред крайния потребител.

В това отношение и MagicBet се стреми да бъде в крак с времето, а в случая с внедряването на Revolut - дори крачка пред останалите. Новият букмейкър също дава възможност за плащания с мобилна система - тази на Vivacom. Сред разплащателните методи в най-актуалната платформа откриваме и друга сравнително нова опция за България - Apple Pay. Иначе налице и стандартните варианти за разплащане като използване на банков превод или на дебитна (кредитна) карта. Вероятно в хода на дейността на тази компания ще бъдат включени и други опции за трансфери, които вече са утвърдени на пазара у нас.

А кога ще станат възможни разплащанията с криптовалути?

Това е въпрос, на който трудно може да бъде даден конкретен и ясен отговор. Факт е, че плащанията с Bitcoin, Etherium и други дигитални валути се разпространява все по-осезаемо при хазартните платформи на други пазари. Засега у нас обаче крипто депозитите към бетинг сайтовете са възможни по-скоро по изключение, като не са приложими при огромното мнозинство сред легалните оператори. Предстои да видим дали Меджик Бет няма да зададе тона и в това отношение. Ще почакаме, за да разберем дали такива варианти ще се появят при новия оператор.

И още нещо - ма изисквания, които си остават неизменни при все увеличаването на броя на разплащателните методи. При всички лицензирани оператори нас е поставено условие за верификация на профила, за да бъде позволено първото теглене от системата за онлайн залози. Това се отнася и за Magic Bet, като букмейкърът дава допълнителен стимул на клиентите си да преминат през тази стъпка. Регистрация и верификация след това могат да донесат доста атрактивни подаръци, а това е сериозна мотивация за доста потребители.

Хазартът e само за пълнолетни и за забавление – играйте отговорно!

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички