Идеи за подарък за имен ден


Идеи за подарък за имен ден
Снимка: iStock

1697

Независимо дали обмисляте да подарите специален подарък за имен ден или искате да добавите персонализирано усещане към изживяването, ето няколко идеи, които може да ви бъдат полезни.

Забавна тениска с надпис

Както знаете, българските традиции се състоят от много празници и имени дни. В предстоящия месец Декември е пример за богатството на българските празници. Ако сте поканени на имен ден и се чудите какво да подарите, има различни забавни идеи, които могат добъре да бъдат персонализирани с тези празници.

През Декември се празнуват Св. Преподобни Сава Освещении, Св. Николай, Св. Амвросий Медиолански, Св. Преподобна Филотея Търновска, Св. Преподобни Паталий и още други.

Някои от тях, като например Никулден, са по-известни, други не толкова. И тъй като имена като Никола, Николета, Николай са често срещани сред нашето общество, не е малка вероятността да имате близък, който вероятно ще бъде част от празнуващите. А ето и важния въпрос – какво да му подарим? Добра идея са тениски за Никулден. На един такъв подарък, имате възможност да поставите персонализиран забавен или специален надпис, който винаги да носи емоция.

Разбира се, това не е всичко, в следващите редове ще разгледаме и някои други идеи.

Торти

Като се има предвид, че именните дни са нещо обичайно за гърците и другите европейци, не е изненада, че те са придружени от широка гама от подаръци за имен ден. Например, малка кутия бонбони може да бъде черешката на тортата, докато бутилка шампанско може да направи изявление както за приятели, така и за членове на семейството.

Бижута

Купуването на бижу като идея, е доста предизвикателно понякога. Все пак има няколко неща, които можете да направите, за да сте сигурни, че вашият подарък е възможно най-добрият.

Най-добрата идея за бижута е да се уверите, че подарявате нещо, което ще отговаря на личността на получателя. Например, колие, което включва името му, или инициалите, ще го накара да се почувства наистина специален.

Можете също така, да им подарите нещо по-практично като шапка. Това може да не е толкова впечатляващо като огърлица, но със сигурност ще бъде оценено.

Плюшено мече също е добра идея. Те са особено добри за момичета, тъй като са сладки. Уверете се, че сте взели голям и изберете приятен цвят.

Декоративни свещи

Декоративните свещи са уникален начин да добавите сетивно изживяване към всяка среда. Те създават топла и елегантна атмосфера, като предлагат луксозен аромат. Тези свещи са страхотни за всякакви поводи и са страхотни подаръци.

Декоративните свещи се предлагат в различни видове и размери. Някои от най-популярните формати свещи са такива в буркани, оброчни свещи, чаени свещи и свещи на колони.

Те се произвеждат чрез комбиниране на сертифицирани восъци и чисти есенции. Тази изключителна техника произвежда свещ, която има дълготраен аромат. Продават се и в красиви подаръчни кутии.

Плюшено мече

Персонализираните мечета са идеален подарък за всеки повод. Предлагат се в различни цветове и стилове. Персонализирани мечета може да подарите на дете или любим човек. Могат да бъдат доставени директно до вратата.

Те са символ на състрадание и любов. Плюшената играчка, може да осигури комфорт на децата в стресови ситуации, както и да се използват и като предпазно одеяло. Разбира се, зависи какво точно вземете.

Даването на име на плюшено мече може да създаде по-дълбока връзка между вас и вашето дете. Те могат да станат най-добрият приятел на вашето дете.

Те са забавен начин децата да научат за света около тях. Могат да подобрят своите езикови умения и способности за решаване на проблеми. Те също могат да помогнат за засилване на въображението им. Това е важно за здравословното развитие.

Освен за малките деца, те са много подходящи, ако половинката ви има имен ден. Особено популярно е сред младите мъже да подарят някой сладък мечо, заедно с цветя и понякога и шоколад. Ако ще бъде предназначено за нежната половинка, то непременно трябва да показва любов. Може да се добави някое сърце или червена панделка.

Вижте още уникални тениски с щампи и надписи!

Още от Полезно


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички