Как можем да си върнем парите, ако не уцелим футболната прогноза?


Как можем да си върнем парите, ако не уцелим футболната прогноза?
Снимка: Andrew Khoroshavin / Pixabay

3648

Когато говорим за хазарт, всичко опира преди всичко до късмет, но при спортните залози има и съществен елемент на предвидимост. Затова и за домакински мач на Манчестър Сити, Барселона или Наполи в съответните първенства коефициентите за победа на тима, който играе на свой терен, са ниски. Поради тази причина пък любителите на прогнозите търсят други опции с по-висока възвръщаемост, но при тях и рискът от неуспех е значително по-осезаем. И често играчите си казват: “Ех, ако можех да си взема парите назад, защо заложих на това?”, но вече няма връщане назад.

Или пък има? Честно казано, съществуват някои варианти, при които потребителите на платформите за онлайн залози могат да си възстановят загубеното. И това съвсем не значи да хвърлят нови пари, за да покриват щетите - това е много грешна тактика. Но можем да се сетим вариант, при който клиентът на бетинг компанията получава утеха под формата на комплимент, с който да продължи играта. Преди да разгледаме тази опция, трябва да кажем, че има повече от един bet365 бонус код, който дава възможност за за възстановяване на парите при губещ залог.

Залагаме на голмайстор, а той получава контузия още в първите минути

Индивидуалните залози стават все по-популярни - за конкретен мач можем да предвиждаме дали даден играч ще отбележи, ще даде асистенция, ще получи жълт картон или направо ще бъде изгонен. Да, но ето че нападателят, на който сме поставили прогноза, че ще се разпише в срещата, независимо от точния момент, получава контузия и бива заменен още преди почивката. Ами сега? Няма страшно - с актуалния бонус на бет365 щетите се възстановяват. Ако смяната е направена преди края на първото полувреме, то тогава сумата за залога се връща изцяло. Офертата важи за конкретни пазари, които са свързани именно с индивидуалното представяне - първи или последен голмайстор, да вкара по всяко време, да отбележи с глава или с удар извън наказателното поле, да получи жълт картон, да даде асистенция, да отправи определен брой удари и т.н. Но ако на този мач е направено предвиждане за отборно представяне, ранната смяна няма да донесе компенсация при грешна прогноза.

Не оставаме на нула след нулево равенство

Това е още един вариант за връщане на парите при игра в системата на букмейкъра bet365. Клиентите получават парите си обратно, ако срещата, на която са заложили, завърши без отбелязан гол, а залогът им е губещ. Това важи за конкретни пазари като точен резултат, първо полувреме/краен изход или скоркаст. Разбира се, ако говорим за предвиждане за точен резултат 0:0, то тогава се изплаща печалба за това прецизно предвиждане - тогава залогът е успешен и потребителят може да бъде още по-доволен. А в други случаи просто съществува своеобразна застраховка при неуспех.

И така стигаме до безплатните залози, които се  предоставят, когато основната прогноза не уцелва. Това също е своего рода комплимент от страна на компанията, която връчва утешителна награда на клиента при загуба, като му дава възможност да играе отново за сметка на букмейкъра. Това вече най-често се осъществява чрез индивидуални оферти или такива, които са насочени към конкретни големи събития. Да речем, за полуфинала от ШЛ между Милан и Интер може да се очаква специално предложение. Потребителят прави залог от поне 20 лева при някакъв минимален коефициент, а прогнозата е губеща, получава на свой ред 20 лева под формата на free bet, който може да изиграе където реши. Има ли чиста печалба от безплатния залог, тя постъпва директно по сметката на играча, без да има изисквания за превъртане. Примерът е произволен, но е в рамките на реалистичното, тъй като подобни оферти наистина излизат много често за големите мачове. А много потребители вече знаят как да се възползват от тях.

И не забравяйте винаги да се придържате към съветите за разумно залагане при хазартни игри.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83957
  • GBP
    1
    2.26558
  • JPY
    100
    1.18888
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички