Как се ядосва всяка от 12-те зодии


Как се ядосва всяка от 12-те зодии
Снимка:

9813

Няма човек на този свят, който от време-на време да се ядосва, колкото и спокоен характер да притежава. Има хора, за които пък цупенето е ежедневие и трудно можеш да им кажеш нещо, без да ти се сърдят няколко дни след това. От едната крайност... в другата!

Овен

Като бебетата - цупят се лесно

Наричат ги "бебетата" на зодиака и това не е случайно. Точно като малките деца Овните се цупят за щяло и нещяло. Наумят ли си, че искат нещо, те очакват да го получат веднага. Когато не се случи, трябва да сте подготвени, че ще удрят с юмрук по масата, ще се мръщят и никакви аргументи не са в състояние да ги вразумят. Под властта на огъня, представителите на знака се палят лесно. Липсата на дисциплина, нарушаването на реда и неспазването на правилата ще стоварят гнева им върху вас. Добре, че поне им минава бързо.

Телец

Винаги и за всичко са прави

Да, не е лесно да предизвикате гнева на Телеца, но случи ли се, пазете се! Те са в състояние да разрушат всичко, което е пред очите им. В това число и вас. Телците са убедени в правотата си. Те никога не грешат и само ако се опитате да им обясните, че действат прибързано, ще видите какво значи "бърз юмрук". Когато са ядосани, представителите на знака могат да стигнат и до насилие, било и само върху масата, шкафа или вратата. Не спорете разпалено с тях, за да не се налага след това да си купувате нови мебели.

Как се ядосват останалите ЗОДИИ вижте ТУК!

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички