Коледни подаръци за хора със стил


Коледни подаръци за хора със стил
Снимка: iStock/Guliver

6001

Подаръци, подаръци, подаръци! Сезонът на подаръците вече започна. Чудите се какво да купите на близките? Или на някой специален човек? Иска ви се да подготвите нещо по-оригинално от баналните коледни чорапи или пуловер? Уникален и луксозен продукт, който да е едновременно полезен аксесоар и скъп спомен.

Много хора смятат, че луксозните стоки са нещо твърде скъпо, а високите им цени се дължат единствено на етикета и името, които носят. Истината е малко по-различна. Това са необикновени продукти, които са символ на високо качество, имат своя история и създават удоволствие – защото са създадени с удоволствие. Луксозните стоки не са просто стоки, те са парченце изкуство.

Идеите за подаръци, които ще ви предложим ние, са именно такива – утвърдени с времето и името си марки, с доказано качество, които са олицетворение на оригинални идеи и показват специално отношение.

Почти няма жена, която да не се зарадва на луксозна козметика. А е достатъчно само да се огледате коя козметика е такава – световноизвестните марки затова се наричат „световноизвестни“! И подсказка – точният парфюм би накарал всяка жена да се чувства специална.

Ако не сте сигурни дали парфюмът е подходящ подарък, може да заложите на модата – чанти, обувки, палта. Както би казала любимката на много жени Кари Брадшоу: "Обичам парите ми да бъдат закачени там, където мога да ги видя – в гардероба ми."

Дамите обожават красивите обувки, а когато са и удобни, изобщо не могат да им устоят. И тук изборът не е малък – точно Кари Брадшоу дава куп примери. Да, ще трябва може би да поизгледате някоя и друга серия на „Сексът и градът“, но ако толкова не можете, пак Чичко Google би бил в помощ.

Какво е една дама без красиво кожено палто? То носи топлина и уют и е задължителна част от гардероба ѝ. Независимо дали предпочитате животинска или т.нар. еко кожа, има голям избор от палта на много изтъкнати дизайнери – точно както и при козметиката.

Бижутата са може би най-традиционният подарък. Гривни, обеци, колиета, изваяни от благородни метали и украсени със скъпоценни или полускъпоценни камъни, са символ на изящество и класа. Поднесен в красива опаковка, подобен дар би разтопил сърцето на всяка жена.

За господата – любители на спорта, представяме една колаборация между високите скорости и един от най-аристократичните спортове – голфа. Става дума за луксозни стикове за голф, носещи логото на една от най-популярните италиански компании за суперавтомобили. В София лесно можете да откриете такива стикове. Това е перфектен подарък, ако господинът си пада по голфа (както си пада по Вас), той би го оценил високо.

Подарък за по-улегнали мъже, които харесват тютюневите изделия, може да бъде комплект луксозни и качествени кубински пури. Към тях може да добавите и аксесоари за пури.

Бутилка скъп алкохол, като марково уиски, коняк, водка или друго висококачествено питие винаги е вариант. Представете си само... Мъж с костюм, кожени обувки и вратовръзка, запалил ароматна кубинска пура, пиейки скъпо уиски, а на ръката му блести луксозен часовник.

Висококачественият елегантен колан от естествена кожа, комбиниран с дизайна и цвета на портфейла се вписват чудесно в колекцията от аксесоари на един мъж. Особено когато върху тях блести и някоя от марките, на които всички се възхищават.

За ценителите на изкуството подходящ подарък са картини или скулптури на известни творци. Можете лесно да ги откриете в галериите или специализираните магазини, както и онлайн.

За хора, които се занимават с бизнес или писателски дейности, препоръчваме елегантни и стилни писалки и тефтери.

Изброените луксозни продукти безспорно са качествени и умеят да донасят усмивки по лицата на хората. Но всичко красиво и квалитетно има своята цена. Ако не разполагате с нужните средства, това не трябва да ви спира, тъй като можете да се доверите на надежден партньор като БНП Париба Лични Финанси, които предлагат потребителски кредити за различни лични планове, както и кредитни карти с международно покритие.

Насладете се на коледните празници и зарадвайте любимите хора. Те го заслужават.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички