Мъжко облекло, перфектното за лятното градиснко парти: не само времето може да е горещо


Мъжко облекло, перфектното за лятното градиснко парти: не само времето може да е горещо
Снимка: bolf.bg

194

Градинските партита са въплъщение на елегантност и чар, предлагащи комбинация от непринудени и официални елементи под лятното небе. Не сте сигурни какво да облечете на градинското лятно парти? Дали да заложите на къси шорти или пък ленен панталон? Със сигурност това, което искате е да постигне баланс между ежедневен и стилен вид. Ето и някои предложения, които ще ви помогнат да изберете вашия стил:

Флорални принтове

Ако не носите флорален принт на лятно парти, то кога иначе? Дрехите с флорални и тропически щампи варират от дребни детайли до големи цветя или палми. Колко ярки и забележими да бъдат те, зависи изцяло от вашето усещане за стил и предпочитанията ви. Свободните ризи с къс ръкав на цветни щампи обикновено са най-предпочитаният вариант за носене на този вид десен, но вместо това може да изберете цветна шапка или пък къси панталони или шорти с подобни щампи. Не прекалявайте с флоралните елементи - един артикул от визията ви е напълно достатъчен.

Дрехи в светли нюанси

Бялото и бежовото са класически избор на цвят за лятото, затова е време да заложите на светлия лен и памук. Изчистена ленена риза, съчетана с панталони чинос или вталени къси панталони за стилен и балансиран външен вид. Пастелните нюанси или класическото бяло винаги са хит на градинските партита. Изберете бял панталон и риза в светло синьо, за да донесете морското настроение на партито. Или пък изберете бледо лилава тениска в комбинация с бежов панталон и еспадрили.

Освен, че бялото и бежово подхождат на всички други цветове, материите като лен и памук са чудесен избор за лятото, не само заради визията си, но и заради своята функционалност. Това са естествени и приятни платове, а ленът е известен със своята проветривост и ще ви помогне да се чувствате комфортно през горещите дни. Особено на лятното градинско парти, когато ще бъдете дълго време навън.

Спортен панталон и тениска

Ако партито не е толкова официално и смятате да прекарате дълго време на барбекюто, спортното облекло може да е най-добрият избор за вас. С него ще се чувствате комфортно и няма да се притеснявате, че ще изцапате белия си ленен панталон. Облечете къси спортни панталони и лека тениска в комбинация с бели сникърси и спортно-елегантната парти визия.

Помислете за аксесоарите

Слънчеви очила и шапки са задължителен аксесоар за лятното парти. С тях не само, че ще добавите стил към излъчването си, но и ще ви предпазят от слънцето. Може да изберете очила с цветни рамки и сламена шапка за флоралната риза. Или пък заложете на шапка с козирка, която ще се комбинира добре със спортните ви къси панталони.

Обличането за градинско парти е свързано с намирането на добрият баланс между небрежното и официалното. То е повод да изразите личния си стил, придържайки се към градинската тематика. 

Ако все още се чудите къде да намерите елементите за вашата перфектна визия за градинско лятно парти, посетете Bolf.bg. Очакват ви дрехи, обувки и аксесоари, които ще отговорят на вашия вкус, стил и предпочитания и ще направят аутфита ви подходящ за всяко парти. Не забравяйте, че най-доброто облекло е това, в което се чувствате страхотно, така че го носете с усмивка!

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички