Най-добрите слънцезащитни кремове за лице - топ 5


Най-добрите слънцезащитни кремове за лице - топ 5
Снимка: Pexels.com

2786

Кремовете с SPF 50 са задължителни в ежедневието. Всеки от нас трябва да използва такъв – поне за лицето и шията. Не трябва да забравяме за това, особено през лятото. За да не се лутате из търсачката, изписвайки “слънцезащитен крем за лице мнения”, подготвихме за вас списък с някои от най-предпочитаните кремове с висок фактор.

Качествен продукт с SPF 50 може до голяма степен да замени грижата против стареене. Отдавна е известно, че превенцията е по-добра от лечението. Ето защо е добре да не забравяте да използвате крем с филтър всеки ден, който предотвратява образуването на пигментации и бръчки, които са силно повлияни от UV лъчите. 

Aloe Soothing Essence Holika Holika

Водоустойчивата есенция е истински бестселър. Има лека гелообразна консистенция и се абсорбира добре, което го прави един от най-добрите слънцезащитни продукти. Благодарение на съдържащия се в него екстракт от алое вера, който създава овлажняващ слой, се осигурява защита срещу UV лъчи и слънчево изгаряне. Неслучайно е считан за най-добрия слънцезащитен крем за лице според множество потребители. 

Revox Just

Това е продукт, идеален като основа за грим. Прави кожата кадифена и гладка - готова за фон дьо тен, коректор, пудра. Лек е, не оставя мазен филм по лицето, не лепне, попива бързо. Има SPF 50, ефективно предпазва от UVA и UVB лъчи, като същевременно се грижи за кожата. Кремът не запушва порите. 

CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF 50

Защитете лицето си от неблагоприятното въздействие на външни фактори. Направете кожата си свежа и чиста, както и приятна на допир. Хидратиращият лосион за лице CeraVe SPF 50 ще ви осигури цялостна грижа и висока защита. Възстановява баланса на влагата и подобрява еластичността. Премахва грапавините и прекомерното стягане. Осигурява комплекс от микроелементи и основни витамини, които подобряват плътността на тъканта. Формулата е създадена на базата на висококачествени натурални съставки, които не дразнят и не предизвикват алергии.

Bielenda Supremelab Sun Protect

Той се основава на филтри, които не проникват в дълбоките слоеве на кожата. Кремът е водоустойчив и се абсорбира лесно. В състава му ще откриете алое вера и растителен глицерин, които не само успокояват, но също така хидратират и регенерират. Добавеният витамин Е е незаменим антиоксидант, който овлажнява кожата и я прави по-еластична.

Nacomi, Next Lvl, Golden Rays, City Formula Cream 

Това е крем с филтър SPF 50, който може да се нарече крем за специални задачи. Има лека формула, но е изключително ефективен и устойчив през деня. Той предпазва не само от ултравиолетово лъчение, но и от инфрачервена и синя светлина, излъчвана от цифрови устройства. Уникалното му предимство се крие не само в ефективността, но и в ниската му цена!

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82481
  • GBP
    1
    2.28811
  • JPY
    100
    1.16232
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички