Обувки dad shoes, запознай се с класическите модели на марката Fila


Обувки dad shoes, запознай се с класическите модели на марката Fila
Снимка: Fila

1686

Те със стил се завърнаха в света на модата и няма признаци, че скоро ще го напуснат. Става дума за един неповторим стил обувки – dad shoes. В днешно време повечето марки предлагат т.нар. ugly shoes, но за да се насладиш пълноценно на нов чифт обувки, си струва да избереш предложение от марка, която има реален опит в създаването на масивни маратонки. Кого имаме предвид? Легендарната Fila, разбира се! Те са безспорните майстори в създаването на отличителни ежедневни стилове, които са здраво вкоренени в олдскуул духа. Марката придобива най-голяма популярност през 80-те и 90-те години, като създава тенденцията за масивни маратонки. Обувките Fila бързо си спечелват голяма база от почитатели, сред които музикални и филмови звезди. С тенденцията за естетика отпреди десетилетия силуетът на dad shoes също отново е на мода. Италианската марка се възползва перфектно от това, като преиздава бестселъри отпреди години. Открий най-популярните варианти на маратонките Fila, които просто трябва да притежаваш.

Fila Disruptor II и Fila Strada – завръщане в миналото

Тези два модела несъмнено са най-популярните предложения на Fila. Днес те са истинските звезди на стрийтуеъра, които стартират по улиците на градовете през 90-те години на ХХ в. Именно тези два модела допринесоха значително за завръщането на dad shoes на върха. Благодарение на тях марката напомни за себе си и доказа, че като никой друг умее да съчетава ретро естетиката с модерността. В колекцията Fila Disruptor ще откриеш и двата дизайна, идеални за топлите дни и прохладното време. Марката е създала не само вариант със стандартна височина на горната част, но и зимна версия – Fila Disruptor Hiking Boot, благодарение на която любимите ти ugly shoes могат да се носят и през есента и зимата. Серията Fila Strada е идеалният избор за тези, които търсят маратонки до глезена. Тя също има поразителна платформа, но има по-силно изрязана горна част, която придава лекота на дизайна.

Fila Electrove и Fila Uproot - полъх на модерност

Сред емблематичните предложения на Fila те очакват и модели, в които се срещат духът на миналото и смелият поглед към бъдещето. Марката сензационно смесва онова, което господстваше по улиците през 90-те години на миналия век, с интригуващи детайли, които отговарят на нуждите на съвременните хора. Оказва се, че не е нужно да се отказваш от отлични традиции и утвърдени решения, за да предложиш нещо свежо. Доказателство за това е дизайнът на моделите Fila Electrove и Fila Uproot. Масивните маратонки с пачуърк горна част са съпоставени с футуристични подметки с дебелина от няколко сантиметра. В комбинация с изразителни цветове цялото придобива уникален характер, който се цени от всички почитатели на нестандартния, авангарден дизайн. И двата стила ще ти позволят да се откроиш в тълпата, като същевременно гарантират максимален комфорт – какво друго да поискаш?

Fila Grand Tier – в духа на urban outdoor

Противно на това, което може би си мислиш, dad shoes не са просто маратонки в стандартна улична естетика. Марката задоволява нуждите на хората, които искат да се наслаждават на обувките Fila и по време на извънградски пътувания и при лошо време. За тях тя е създала колекцията Grand Tier, чийто дизайн е вдъхновен от туристическите обувки. Смесицата от стрийтуеър и туристически стил, както и използването на съвременни технологии, гарантират удовлетворение. Черни, розови, бежови, с горна част до глезена или над него – серията Fila Grand Tier ти дава много възможности за избор.

Ще намериш тези и други класически модели от Fila в онлайн магазина Sizeer и във физическите ни магазини.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички