Потопете се във вълшебния свят на аромата La vie est belle от Lancome


Потопете се във вълшебния свят на аромата La vie est belle от Lancome
Снимка: iStock/Guliver

311

Светът на парфюмерията винаги е бил място, където всеки аромат създава своя собствена история, изразяваща емоции и ни отвежда в свят на изтънченост и чувственост. Един от ненадминатите лидери в този свят е марката Lancôme, известна със своята елегантност и уникалност на ароматите. Сред многото аромати на този френски гигант един се откроява особено - La vie est Вelle е топ аромат, който е спечелил сърцата на милиони.

La vie est Вelle: характеристика

Гамата La vie est Вelle доста разнообразна и включва:

● La Vie Est Belle;

● La Vie Est Belle En Rose;

● La Vie Est Belle Intensément;

● La vie est belle Soleil Cristal.

Сред многото аромати се откроява един, който спечели много сърца и се превърна в истинска икона на парфюмерията - La Vie Est Belle от Lancôme. Това е аромат, който манипулира чувствеността и предизвиква емоции от първите нотки. Съставът му е преплитане на различни съставки, създадени да очароват и оставят незабравимо впечатление:

● връхни нотки: френско грозде. Ароматът La Vie Est Belle от Lancôme се отваря с ярката свежест на френско грозде. Тази нотка, благодарение на своя лек и ароматен характер, създава първи впечатляващ ефект, придавайки на композицията безтегловност и енергия. Френското грозде е покана за свежест и динамика, поставяйки началото на магически танц от аромати; 

● втората звезда от връхните нотки е круша. Неговата сладка и сочна природа допълва френското грозде, създавайки ароматен дует, който прави първия акорд на аромата уникален. Крушата носи нюанси на сладост, а нейната свежест се преплита с лекотата на касис, като грациозен танц, където всяко движение е грациозно и очарователно.

За създаването на тази серия са използвани натурални масла и растителни екстракти. Има пикантен аромат на ирис, деликатна ванилия, сладка мандарина и чувствено пачули. Това е истински рай за ценителите на флорални и плодови аромати.

Бутилката, в която се съхранява La Vie Est Belle, отразява неговата елегантност. Капачката във формата на усмивка символизира радостта и оптимизма, които са толкова ясно изразени в аромата. Дизайнът на бутилката се превръща в декорация на козметичната маса и сам по себе си е въплъщение на женствеността.

La Vie Est Belle от Lancôme е пътуване в света на чувствата и емоциите. От връхни нотки, които лесно ви обгръщат със свежест, до базови нотки, които оставят след себе си неописуеми спомени, този аромат е истинска парфюмерийна работилница. Позволете си да се потопите в този магически свят на аромати и открийте неограничените възможности за изисканост и чувственост, които Lancôme ще Ви даде.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82481
  • GBP
    1
    2.28811
  • JPY
    100
    1.16232
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички