Предимствата на ортопедични матраци Magniflex


Предимствата на ортопедични матраци Magniflex
Снимка: magniflex.bg

4737

Съвършенството е италианска традиция

Magniflex е компания с 55 годишна история. Още през 60-те години на миналия век Джулияно Магни създава първите си матраци в малка работилница в Прато, Италия. Това поставя началото на едно пътуване, което по-късно се оказва революция в продуктите на съня. Днес гр. Прато е известен като световна столица на тъканите. Благодарение на своето изключително внимание и детайл към дизайна, Джулияно Магни успява да съчетае изисканата изработка с най-иновативните идеи и функционалност. От този момент нататък, Magniflex помага на над 50 милиона души да подобрят съня си, благодарение на решенията и моделите, предназначени да задоволят нуждата от комфорт, релаксация и здраве. В продължение на тези 50 години, в които компанията се развива, страстта към научните изследвания и инвестициите, които се влагат в иновации, дизайн и най-съвременни производствени технологии и системи, превръщат името на Magniflex в универсален синоним на комфорт и благополучие. Богатият опит и традиции са една добра причина да се доверим на матраци Magniflex, особено когато става въпрос за нашето здраве и сън.

Търсите си ортопедичен матрак?

Преди да ви разкажем за ортопедичните матраци, които предлагаме, искаме да се уверим, че не грешите в избора си. Това, което отличава ортопедичните от анатомичните матраци е добрата ортопедична опора, тоест, те са по-твърди. Целта им е да поддържат гръбнака в добро положение, което е важно за хора, които са предразположени към гръбначни заболявания. Често срещан мит е, че когато човек изпитва болки в гърба, трябва да спи на твърд матрак. Истината е, че за всеки човек е подходящ различен матрак, според неговото тегло и позиция по време на сън. Матракът трябва да ви осигурява добра опора, за да изпитвате усещане за релакс. Важно е да отбележим, че усещането за мекота и твърдост е изцяло индивидуално, съответно когато казваме, че даден матрак е твърд, ние имаме предвид вложените материали, а не личното усещане. Поради тази причина винаги, когато посетите магазините на Magniflex вие ще бъдете поканени да пробвате матрака. Тестването е добре да се извършва с удобни дрехи като тези вкъщи, лягайки в позата, в която спите за около 5-10 минути. Само така може да прецените кой матрак наистина е подходящ и удобен за вас.

Матрак Relano Neo

След като вече сте избрали да закупите ортопедичен матрак, ние бихме ви препоръчали матрак Relano Neo. Този матрак държи изправени гърба и краката и по този начин води до по-бързо отпускане на тялото. Това е и най-голямото му предимство – отпускащият, релаксиращ ефект. Дава възможност на мускулите и ставите да разтоварят напрежението си. Тези ортопедични свойства на матрака са в резултат на изработката му, при която в сърцевината е поставена Elioform пяна.

„Дишащите“ му свойства са част от магията на добрия сън. През зимата успява да задържи топлината на тялото, а през лятото пропуска хладнина и така предпазва от изпотяване и неспокоен сън. Relano Neo има и антиалергичен слой, който е особено важен за чувствителните и проблемни кожи. Предпазва от кожни раздразнения, обриви и др.

От едната страна на матрака, в калъфа, са втъкани специални меки влакна. Те придават една по-нежна и мека текстура на материята. На емоционално ниво този матрак пробужда нашите сетива. Влакната осезаемо се усещат от тялото, галят кожата и ни карат да се чувстваме още по-комфортно. Изящният и завършен дизайн ни носи естетическа наслада.

С този матрак ние получаваме високо качество на оптимална цена. В София и по-големите градове доставката е безплатна. В случай, че нямате възможност и желаете да го закупите на лизинг, лихвата е 0% като не заплащате такса и е без първоначална вноска. Изплащането става на 10 равни вноски. Гаранцията за качество е 25 години.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички