Признаците, по които ще познаем българката на плажа


Признаците, по които ще познаем българката на плажа
Снимка:

4740

Жарко слънце, знойни тела, стичащи се палаво капчици - лято е, въпреки лошото напоследък време. А лятото е време за плаж - и за флиртове. Ако не флиртове, поне да се насладим на хубави тела - женски и мъжки, но ние поне ще гледаме женските.

Точно женските тела привличат вниманието и на германски автор, който уверено твърди, че може да познае коя "гореща" мацка каква е по националност. Германки, французойки, рускини - всичко познавал пустият германец. В класацията му присъстват и белезите на българките - с малко помощ от Lifecafe.

Германките

Как изглежда тя

Според Die Welt, германското момиче предпочита да ходи на места, които вече познава. Ако пробва нова дестинация (което е в случай, че отстъпката при ранна резервация е била твърде добра, за да я пропусне), тя разчита на висока степен на организация. Няма нищо по-добро от това плажният разпоредител да помни, че тя предпочита шезлонгът й да е на втория ред.

Тези жени обожават да могат да си поръчат капучиното на родния език.

Какво носи

Типичната германка е олицетворение на максимата: яж млечен шоколад с лешници целогодишно и после изпадай в стрес точно преди почивката, защото изглеждаш притеснително в бикини.

Затова, когато германките купуват бански (въпреки че обвиняват лошата светлина в пробните на магазина за непривлекателения визуален ефект), те задължително инвестират и в нещо „прикриващо“. За всеки случай.

„Прикриващото“ може да бъде я туника, я шикозни панталони „Капри“, съчетани със скъпи сандали или джапанки. По това можете да разпознаете германката безпогрешно.

Ако мисли по-практично (често срещано качество при германките), тя никога не би занесла качествената си дизайнерска ръчна чанта на плажа (виж по-долу: рускините). Най-малкото защото вътре ще попадне пясък. Ако пък, обзети от лудост, германките занесат скъпата чанта на плажа – то пясъкът задължително ще попадне вътре. Което ще им скапе деня, категорично.

Най-важният аксесоар на германката, естествено, е слънцезащитният крем с високо SPF.

Рускините

Как изглежда тя

Какво е плажът без рускините? Това са жените, които не отиват на почивка просто за да си четат някоя книга тихичко, докато събират тен. Не, плажният живот за тях е нещо като ежедневна сапунена опера, в която те са звездите.

За рускините са създадени душовете с шампанско. Те са жените, които знаят как да изиграят всякакви настроения – от фриволно, до мечтателно – с абсолютно съвършенство.

Когато наоколо има рускини, значението на израза „да видиш и да бъдеш видян“ се разкрива в целия му блясък. Кой друг би тръснал дебела пачка с пари на бара за плажния разпоредител, който да му разположи плажния чадър на първия ред?

Какво носи тя

За предпочитане нещо много оскъдно, но пищно украсено. „Крещящо лъскаво“ и „кич“ за рускинята не е критика, а комплимент. За съжаление, напоследък рускините са намалили употребата на западните символи на висок обществен статус и са спрели да разнасят със себе си всичко.

С изключение на големите луксозни ръчни чанти.

Ще ги познаете по минималистичните чанти на Celine, които използват на плажа с такова безгрижие, сякаш са най-новите им силиконови импланти. Рускините обичат да показват всичко, което имат. Що се отнася до другите аксесоари, те остават неизменни от години: високи токове, къси поли. И силиконови устни.

За останалите народности и как да познаете българката на плажа четете в actualno.com!

 

 

 

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички