Риболовният сезон започва, време е за ново оборудване*


Риболовният сезон започва, време е за ново оборудване*
Снимка: Лидл

22055

Риболовът не е за всеки. Или поне така твърдят старите майстори-риболовци. Никой обаче няма представа дали в себе си ще открие страст към риболова, докато поне веднъж в живота си не се опита да хвърли въдица. Едва след това в него може да открие релаксираща терапия, спортно хоби или дори професионално поприще. 

Независимо от целта, независимо дали кълве или не, всички любители на риболова са съгласни с едно - той може да бъде повод за много приятни моменти - насаме или с приятели, както и за вълнуващи изживявания и забавни истории.

И тъй като времето става все по-подходящо за риболовен излет, вниманието ни привлича брошурата за следващата седмица на Lidl, в която откриваме страхотни предложения на риболовна тематика, които ще бъдат налични от 01.05, във всички 118 магазина на веригата в цялата страна.

И сега, под мотото „Винаги готов за риболов!” отправяме поглед към няколко топ находки, които препоръчваме на всички хоби-риболовци този сезон:

Чанта за риболов Crivit

За да изпитаме истинско удоволствие от улова на риба, трябва да разполагаме с удобни и практични принадлежности. Идната седмица в магазините на Lidl ще открием страхотна чанта за риболов Crivit - от собствената марка на веригата, която може да бъде пръв помощник на всеки, решил да прекара деня си край реката. На цена от 64,99 лв. тя предлага максимална товаримост от 10 кг., съвместимост от 25 л. и включва допълнителни 8 броя кутии за всякакви такъми.

Комплект за риболов

На топ цена от 59,99 лв. през предстоящата седмица ще открием и практичен комплект за риболов с балансирана телескопична въдица и професионално навита корда, отново с марката Crivit  Той може да бъде закупен в две разновидности: за риболов на дъно/фидер и спининг въдица, като към комплекта също така е включена и удобна чанта за носене.

Телескопична стойка за въдици или кеп

ю

В периода от 01.05. до 07.05 във всички 118 магазина на Lidl в цялата страна ще открием телескопична стойка за въдици или кеп на една и съща цена - 29,99 лв. за брой. Стойката за въдици е с аламуниев триножник и регулируема височина, като е проектирана с две разгъващи се рамена и четири поставки за въдици. Кепът от своя страна разполага със заключващ механизъм за бързо разтягане с една ръка, като размерите на неговата мрежа са 50 х 50 х 50 см.

Това бяха само някои от супер предложенията на риболовна тематика, които може да откриете в брошурата за следващата седмица на Lidl. Още по-голямо разнообразие от въдици, макари, стръв, влакна, чанти и цели комплекти на топ цени и без компромис с качеството очакват клиентите на веригата от 01.05, във всички 118 магазина на веригата в цялата страна.

За финал ви пожелаваме много щастливи моменти с въдица в ръка и наслука на всички риболовци!

*Важно! Обръщаме внимание, че за сезонност при риболова не може да се говори без да се има предвид точно кои видове и на кои места са разрешени за улов. Отговорният риболовец знае, че за да се наслаждава дългосрочно на своето хоби, самият той има ангажимент да пази видовете по време на размножителния им период. Пълна информация за сроковете на забраните за риболов през 2023 може да откриете на сайта на Министерството на земеделието.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83957
  • GBP
    1
    2.26558
  • JPY
    100
    1.18888
виж всички

Най-четени новини


виж всички