Седмичен хороскоп за 20-26 март


Седмичен хороскоп за 20-26 март
Снимка: iStock/Guliver

2302

Седмичният хороскоп за новата седмица. Очакват ни много изненади, ето какви:

Овен

Тази седмица ще бъде успешна за онези представители на знака, които се занимават с изследователска и научна дейност. Не се колебайте да изразявате идеите си и да се опитвате да реализирате замислите си. Само действията ви и реалните резултати от тях ще докажат висотата на ума ви. Периодът ще е напрегнат и ще бъдете изкушени да отложите някои дейности, но е по-добре да не го правите. Така рискувате да отложите прекалено много във времето тяхното изпълнение. В средата на периода може да се наложи да проведете някои сериозни разговори с ваши роднини.

Телец

Понякога нещата не се случват по начина, по който сме ги замислили и това не е чак толкова лошо. Приемете този начин на мислене през новата седмица, за да може да премине по-леко. Във вторник се постарайте да намерите доброто даже и в най-отрицателните моменти. Ако не може да намерите взаимност в отношения ви помислете си, че всъщност отдавна е трябвало да се откажете да ги съхранявате. Необвързаните от вас, ще се стремят много да завържат нови отношения и да намерят любимия човек. В професионално отношение края на седмицата, ще се сдобиете със значителна свобода и ще ви позволяват много. Но в това се крие и опасност.

Близнаци

През тази седмица бъдете внимателни с изкушението да се надценявате и да нарушавате йерархията в работата ви. Сега може да се изкачите по стълбата на кариерата, но тези действия могат да ви донесат повече кавги, отколкото удоволствие. Що се отнася до здравето, през този период трябва да се опасявате от заболявания свързани с обмяната на веществата. Може да бъдете подложени на...

... ДОЧЕТИ ТУК :)

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички