Седмичен романтичен хороскоп за 20-26 март


Седмичен романтичен хороскоп за 20-26 март
Снимка: iStock/Guliver

3495

Седмицата започна с прокраджащо се слънце между облаците. Ако трябва да се оглеждаме за символи около себе си, този е перфектния. Очевидно, започваме с надежда, която се прокрадва през облаците.

Представяме ви новия седмичен любовен хороскоп. Бъдете подготвени за изненадите в новата седмица.

Овен

Нова седмица, ново начало. Оставете проблемите в старата. Може уикендът ви да не е преминал точно, както сте го планирали, но имате време да се поправите. Не получихте достатъчно внимание от половинката си? Е, направете така, че да го измъкнете по-рано от офиса и да го заведете на любовна среща някъде извън града. В резултат на това ще получите много интересно признание, което може малко да ви смути. Не се тревожете и се опитайте да приемете новините спокойно. Може пък вината да е у вас и да може да я поправите, докато е време. Половинката ви ви обича и не бива да се съмнявате в това.

 

Телец

Новата ви тръпка очаква още нови емоции. Постарайте се да задържите интереса и. Ако продължавате в същия дух и амбиция, съвсем скоро ще можете да се похвалите дори на родителите си. Не оставяйте романтичната си натура да изчезне. Човекът, който ще срещнете ще ви покаже какво е емоция, романтика и специално отношение. Ще ви открадне сърцето за нула време, а вие разбира се ще се опитате да се противопоствите. Не се инатете и се отдайте на заслужена романтика и любовни трепети.

 

Близнаци

Проблемите продължиха твърде дълго? Мислите, че миналата седмица беше най-дългата в живота ви? Очаквайте нещо изненадващо в тази. Някой, който не забелязвате не спира да ви наблюдава и да мисли за вас. Обърнете внимание на хората от противоположния пол около себе си. Ще бъдете изненадани от най-неочаквания за вас човек. Откликнете на предложението му.

 

Рак

Връзката ви в последно време доста се е изтъркала. Внесете нещо ново в любовния си живот. 50 нюанса сиво звучи като едно добро предложение. Рискувайте да признаете фантазиите на половинката си и вижте дали ще се съгласи да експериментира.

 

Лъв

Връзката ви се развива по-бързо от очакваното. Готови ли сте за следваща стъпка? Не прибързвайте с вземането на решения. Съвместният живот е прекрасен, но често му трябва само седмица, за да се превърне в истински ад.

 

Дева

Не прекалявайте с размишленията. Време е да решите какво точно искате и как точно искате да се случи. Внимавайте да не останете без стол от два предложени в края на седмицата. Никой не обича да бъде втора дупка на кавала. Не го карайте да чака, защото скоро вие ще бъдете човека, който ще търси.

 

Везни

Добре е да работите и през уикенда, но не забравяйте, че някой ви чака вкъщи. Насочете вниманието си към половинката. Все пак не компютъра в офиса си ляга до вас вечер. Активирайте цялата си енергия този понеделник, но нека посоката бъде любимия човек. Едно малко подаръче след дългия работен ден ще се отрази добре.

 

Скорпион

Избрали сте ергенския живот и не спирате да му се възхищавате. Продължавайте в същия дух и се насладете на разнообразието, което ви се предлага. Съберете всички наслаждения до петък, защото в събота ви очаква нещо, което ще подкоси краката ви.

Стрелец

Време е да направите нова стъпка в любовния си живот, преди да е станало твърде късно. Сериозните връзки се нуждаят от постоянно надграждане, в противен случай нещо се обърква. Четката за зъби на любимия отдавна е поставена до вашата в банята. Предложете му  да донесе повечето си багаж и да остане за постоянно.

 

Козирог

Отделяте твърде много време в тревоги по незначителни неща. Всеки има проблеми, не си единствения, който е под напрежение. Това ваше настроение влияе на половинката ви и успява да развали взаимоотношенията ви. Преценете приоритетите си и поставете някои неща пред всички останали. Любимият ви няма да чака още дълго.

 

Водолей

Отказаха на предложението ви? Разберете, че не всеки е готов за големи стъпки в живота си. Не се отчайвайте. Продължете любовния си живот по стария начин. Не позволявайте споровете да разрушат връзката ви. Все някой ден половинката ви ще бъде готова за предложението ви за брак.

 

Риби

Преживели сте раздяла или нещо друго е разтърсило живота ви. Не се отказвайте напълно, тази седмица ще предложи по-положителни емоции. Изхвърлете всичко старо от живота си. Всичко, което ви натъжава и напомня за предишния ви начин на живот. Началото на седмицата ще получите неустоимо предложение, което ще промени възгледите ви изцяло.

 

 

 

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82481
  • GBP
    1
    2.28811
  • JPY
    100
    1.16232
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички