Синулан – натурално решение при грип и настинки за цялото семейство


Синулан – натурално решение при грип и настинки за цялото семейство
Снимка: iStock

189

В разгара на грипния сезон сме и определено това оказва влияние върху простудните заболявания, от които често боледуват не само деца, но и възрастни. Съвета на лекари е още при първи симптоми да потърсите ефективно решение, което да ви подсигури адекватно, сигурно, бързо възстановяване. Запушен нос, хрема, кашлица, висока температура са обичаните симптоми, които се проявяват при такива заболявания, което е причина да се подходи отговорно и да се използват такива средства, които са се доказали като добри. Но предвид все по-често наблюдаваните алергии не само при деца, но и при възрастни от употребата на лекарства е добре да се изберат такива, при които риска от странични ефекти е минимален.

Безопасно отпушване на носа

Продукта спрей за нос синулан е препоръчан от лекари като едно от безопасните средства за лечение на простудни и грипни заболявания. Приоритетите му никак не са малко и основните, които са причина и вие да го включите като решение за справяне с грипните симптоми се свързват с:

- Натурален състав;

- Висока ефективност;

- Отлична поносимост;

- Благоприятен за продължително използване;

- Подобрява и повишава имунозащитата на  организма.

Разбира се, че когато избирате капки или спрея за отпушване на носа преди всичко ще се запознаете с неговия състав. Предвид някои алергични реакции, които могат да предизвикат съставките на масово предлаганите такива препарати човек трябва да е внимателен към онова, с което се лекува.

Формулата на Синулан е оптимално безопасна за здравето. Ключовите съставки са комплекс от етерични масла, които се грижат за естественото отпушване на носа и отбъбването на възпалената носна лигавица. Когато дишането е затруднено и търсите наистина ефективен и сигурен вариант за облекчаване на симптоми при хрема, грип и простуда то най-бързото лечение за оздравяване на назалната кухина и овладяване на възпалителните процеси се дължи именно на адекватната намеса с подходящ препарат.

Приложим ли е Синулан при деца?

Децата са доста по-уязвими от вирусни и бактериални инфекции. Затова е важно не само да се подходи с особено внимание към избора на ефективно решение, а такова, което да подобри имунозащитните сили. Продуктовата гама на Синулан представя на вниманието на родителите пълен набор от висококачествени и ефективни препарати за лечение на простудни и рипни заболявания, които се проявяват с обичайната си симптоматика.

Спазването на съветите на лекаря и инструкциите за употреба са гаранцията за подобряване състоянието на малките пациенти. Затова добро решение при хрема, запушен нос, кашлица е продукта синулан сироп джуниър. Негова формула както спрея за нос за възрастни е съобразена със способността за подсигуряването на нормалната функция на дихателните пътища.

Независимо от това дали се касае за хронично заболяване на дихателната система или простудно заболяване, придружено със суха или продуктивна кашлица то сиропа Синулан Джуниър  перфектното решение за облекчаване състоянието на детето и осигуряването на спокоен сън.

Продукта се препоръчва при:

- Задна хрема;

- Бронхити;

- Респираторни заболявания;

- Запушен нос;

- Суха или влажно кашлица;

- Ларингити;

-  Фарингити;

- Зачервено гърло;

- Слаб имунитет.

Приложим е за деца над 3 годишна възраст, а пакета от билкови екстракти подпомага възстановяването в кратки срокове и намалява интензитета на проява на симптомите.

От къде да поръчате продукти Синулан?

Всяка аптека предлага продуктовата гама на WALMARK. Именно заради доказаната ефективност на лекарствата от серията Синулан все повече пациенти избират да разполагат у дома с такива препарати, които да използват при необходимост.

Когато търсите добри цени и промо оферти ви съветваме да проверите първо в сайта на аптеки Феникс. Тук ви очакват периодични разпродажби и промо акции, които ще ви спестят доста пари. Качествено обслужване, гъвкави условия за пазаруване по всяко време и експресна доставка са причините и вие да изберете своите лекарства с един клик.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички