Слави Трифонов: Ще ви кажа защо свалиха предаването на Милен Цветков


Слави Трифонов: Ще ви кажа защо свалиха предаването на Милен Цветков
Снимка: Румен Скрински

12630

Телевизионният водещ Слави Трифонов реагира във Facebook профила си на новината за сваляне на предаване на Милен Цветков.

Припомняме, че изданието на "Часът на Милен Цветков" за понеделник не бе излъчено, а вместо това пуснаха стар запис. Зрители спекулират, че причината е една от темите, които са щели да се обсъждат, а именно - новината, че премиерът Бойко Борисов си е купил гръцки остров, която вече бе опровергана от самия него.

"Снощи в 23:30 ч. Нова телевизия свали от ефир заснет епизод на предаването „Часът на Милен Цветков“. Една от предварително анонсираните теми на сваления епизод беше тази: „Какво накара премиера Борисов да се възмути от фалшивата новина, че е станал собственик на гръцки остров?“, пише Слави Трифонов в профила си.

"Сега. Не казвам, че са свалили предаването заради обсъждането на тази тема. Не, сигурно са го свалили заради една от другите две анонсирани теми: „Има ли война за трюфели в община Добрич?“ и „Вечната война между половете в новата книга на Патриция Кирилова „Учебник за мъже“, отбелязва Слави.

"На мястото на сваления епизод, Нова телевизия пусна повторение на предаването на Милен Цветков от 22 юни, но без надписа...“повторение“. Защо Нова пуснаха точно предаването от 22 юни, и то без надпис „повторение“? Защото предаването си звучи актуално и за 25 юни – обсъждаха се досегашните изненади на световното първенство по футбол. Ако мине номерът", коментира телевизионният водещ и завършва: "Всъщност, ще ви кажа защо Нова свалиха епизода на Милен Цветков – заради „несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание“.

#111-то място".

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички