WINBET Бонус Парк - колелото с награди до 10 000 лв. всеки ден


WINBET Бонус Парк - колелото с награди до 10 000 лв. всеки ден
Снимка: Winbet

901

Настъпващата зима започва да се усеща все по-осезаемо, а в игралния сайт winbet.bg всеки има възможността да завърти колелото на късмета в рамките на промо офертата WINBET Бонус Парк, осигуряваща избор от три награди до 10 000 лева всеки дни.

Всички регистрирани потребители на сайта имат правото да завъртят колелото веднъж дневно, а след това и сами да изберат коя от спечелените награди да активират.

WINBET Бонус Парк - зимно издание

В рамките на всеки 24 часа, колелото на късмета може да бъде завъртяно веднъж от страна на играчите. Тук интересното е, че то ще изтегли не един, а три печеливши сектора, а впоследствие потребителят може сам да вземе решението кой от тях да активира. Сред възможните награди е и така търсеният бонус без депозит, при който играчите няма нужда да правят нов депозит, за да се възползват от получената оферта. Но и три награди до 10 000 лева всеки ден.

Завъртайки колелото, потребителите ще могат да избират между награди като кеш бонус (с или без депозит), безплатен залог за Спорт и Live Казино (с или без депозит) безплатни игри (с или без депозит) и дори специален подарък от легендарния Христо Стоичков.

Избирайки дадено предложение, играчите не могат да променят избора си, поради което следва да бъдат максимално внимателни в това отношение.

И говорейки за промо оферти, няма как да не бъде спомената и…

HIT WIN с награден фонд 1 милион лева и 1 милион безплатни завъртания

Делничните дни стават по-интересни с промо офертата HIT WIN, от която всеки регистриран потребител на winbet.bg може да се възползва в периода между понеделник и петък. Тук трябва да се посочи, че предложението е активно не само в определени дни, но и в определени часове - между 12:00 и 13:00, и 18:00 и 19:00. А наградният фонд на промоцията достига 1 милион лева и 1 милион безплатни завъртания.

За да се включат в HIT WIN, потребителите следва да играят на посочените от оператора игри в определените часове и дни за това. Наградите се раздават на случаен принцип.

Програмата за лоялност WINBET PLUS - всеки може да трупа точки и да прогресира

WINBET PLUS е името на програмата за лоялност на българския игрален сайт, която позволява на всеки потребител да печели точки и да достига следващо ниво. Колкото повече точки е спечелил потребителят, толкова повече бонуси ще може да получава, като използва точките в специалния магазин или играе различните мини игри. Колкото по-високо ниво е достигнал потребителят, толкова повече нови възможности ще се откриват пред него.

Време е за Персонални бонуси

Кеш бонуси (с или без депозит), безплатни залози за Спорт и безплатни игри очакват всички клиенти на WINBET в рамките на промо офертата Персонални бонуси. Такива могат да получат всички играчи, направили залози с реални средства в сайта. Когато бонусът е получен, потребителят трябва да избере един от четирите символа, показани на екрана пред него, а след това и ще разбере каква е наградата му.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28771
  • JPY
    100
    1.16745
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички