WINBET Бонус Парк - зимно колело с три награди до 10 000 лв. всеки ден


WINBET Бонус Парк - зимно колело с три награди до 10 000 лв. всеки ден
Снимка: WINBET

751

Лоялните клиенти на winbet.bg добре познават промоцията WINBET Бонус Парк, представляваща колело на късмета, което всеки регистриран потребител може да завърти веднъж на ден, при това - напълно безплатно.

Всеки ден има и три награди до 10 000 лева, като възможните призове са кеш бонус (с или без депозит), безплатен залог за Спорт и Live Казино (с или без депозит), безплатни игри (с или без депозит) и специален подарък от най-великия български футболист Христо Стоичков.

WINBET Бонус Парк - колело на късмета

Тази промоция на българския игрален сайт не е никак сложна за разбиране, като от потребителите се изисква единствено да влязат в своите игрални профили, а след това да завъртят колелото на късмета. Ще последва кратко завъртане, като след броени секунди те ще видят каква награда печелят.

Всеки път колелото гарантирано ще изтегли не един, а три печеливши сектора, като потребителят може сам да реши коя от изтеглените награди да активира. Някои от тях изискват правенето на депозит, докато други - не. Самото завъртане на колелото обаче е напълно безплатно, като не изисква и депозит.

Ако бъде изтеглен специалният подарък-изненада от Христо Стоичков, тогава потребителят трябва да се свърже с отдела за работа с клиенти на WINBET, за да получи информация как може да се сдобие със своята награда. 

Трябва да се има предвид, че когато клиентът е избрал една от трите награди, които са му се паднали, той не може да промени избора си след това.

Коледна кампания “Коледен шанс” - награден фонд 1 милион лева и награди всеки ден

WINBET отбелязва подобаващо празниците през декември, благодарение на масивната си коледна кампания “Коледен шанс”. Нейният награден фонд достига внушителните 1 милион лева, като самата кампания е разделена на четири различни промоционални кампании - Бързи Слот Турнири, Бързи Турнири Спорт, HIT WIN и HIT WIN WINBET Рулетка 500х. Всеки един от тях има и собствен награден фонд, предназначен за играчите.

Програмата за лоялност WINBET PLUS

Едва ли има човек, който да не обича добрите програми за лоялност, което обяснява и високия интерес към WINBET PLUS - програмата за лоялност на българския игрален сайт.

Тук всички клиенти на оператора биват възнаградени за своята активност, печелейки точки, които след това могат да разменят за кеш бонуси, безплатни завъртания и предметни награди. Колкото повече играят и изпълняват мисии, толкова повече точки ще получат. А всяко следващо ниво носи нови възможности, мисии за изпълнение и т.н.

Персонални бонуси за всеки

В зависимост от своята игрална активност, клиентите на WINBET могат да се възползват и от персоналните бонуси на оператора. Когато потребителят е получил такъв, той може да спечели една от следните награди: кеш бонус (с или без депозит), безплатен залог за Спорт и безплатни игри. За целта той трябва да избере един от четирите символа, появили се пред него на екрана.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82822
  • GBP
    1
    2.2865
  • JPY
    100
    1.18084
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички